Jelena i Dejan Tomašević: Snagom ljubavi prevazišli smo sve poteškoće

Autor:

10.06.2017 11:23

Foto:

Foto:



Emotivna priča Dejana i Jelene Tomašević počela je pre dve decenije. Za to vreme, sa troje dece, Manjom, Miom i Matijom, kao i Jeleninim sinom iz prethodnog braka Marinkom, bračni par se susreo sa različitim izazovima.

Džon Korbet i Bo Derek: Ljubav koja je osvojila svet

Snagom ljubavi, poštovanjem i istrajnošću uspeli su da prevaziđu sve poteškoće koje iz ove perspektive izgledaju kao vredne lekcije. Poslednjih meseci nalaze se pred još jednim izazovom, novom životnom etapom u kojoj se u ulozi centralnog igrača porodičnog tima, ovoga puta našla Jelena.

Novak Đoković: Ne tražim mnogo od života – prisustvo najmilijih, sreću i radost u srcu

Uz bezrezervnu podršku supruga, kao i ostatka porodice, pre nekoliko godina, uspela je da, zahvaljujući znanju iz oblasti prirodne medicine, koje je samoinicijativno usvajala, prvo na internetu, a zatim na fakultetu prebrodi ozbiljne zdravstvene probleme.
– Posle četvrtog porođaja počela sam da se osećam čudno, gubila sam snagu i stalno sam bila umorna. U jednom trenutku imala sam više od 20 kilograma viška iako sam trošila mnogo više energije nego što sam unosila kalorija – rekla je Jelena za "Hello" i dodala.

Hrabro srce Tome Kuruzovića: Tri nedelje nakon operacije stao pred kamere

– Obilazila sam doktore u sve tri države u kojima smo živeli, Španiji, Grčkoj i Srbiji, i svi su mi saopštili istu dijagnozu – deset od 11 simptoma lupusa, autoimune bolesti za koju zvanično nema lek. Ja to nisam mogla da prihvatim i počela sam da istržaujem u literaturi vezanoj za oboljenje. Tako sam došla do takozvane zdrave hrane. Posvetila sam se tome i rezltati su se polako pokazivali. Prestala sam da jedem meso i gotovo potpuno izbacila životinjske proizvode. Uspela sam da potpuno oporavim organizam i da izlečim lupus, koji je zvanično neizlečiv.

Komentari. (0)

Loading