Janko Tipsarević posle teškog perioda: Supruga je uvek bila uz mene

Autor:

16.09.2016 20:16

Foto:

Foto:



Naš proslavljeni teniser Janko Tipsarević  iza sebe ima veliku životnu dramu kada mu je dijagnostifikovan tumor na stopalu. Osim što se brinuo da li će lečenje proteći u najboljem redu, strahovao je i da li će njegova supruga Biljana imati razumevanja i strpljenja da gleda njegove muke. Janko je otkrio da je upao u depresiju  tokom ove životne borbe.

- Bio sam toliko depresivan dok sam se borio sa tumorima na stopalu da sam se plašio da će me supruga Biljana ostaviti - otkrio je Tipsarević.

Janko je otkrio da je Biljana dokazala koliko je hrabra u teškim danima i da je zaslužila divljenje.

- Što se tiče podrške mimo tenisa, Biljana je najzaslužnija za to, jer je sve vreme bila uz mene. Uz sve moje promene raspoloženja, depresiju, padove, psihičke katastrofe - rekao je slavni teniser.

Kolege su takođe bile uz Janka u teškom periodu, a najviše Huan Martin del Potro, koji je i sam imao zdravstvene probleme.

Sve moje kolege koje su se povređivale vraćale su se na teren posle šest, osam meseci, pa i godinu dana. Jedina osoba sa ATP tura koja me zaista razume je Del Potro, koji je prošao slično kao ja. Dešavalo se da po tri sata razgovaramo o svemu što nam se događa", kazao je Janko za Alo.

6th wedding anniversary...Together with my 2 princesses

A photo posted by Janko Tipsarevic (@tipsarevicjanko) on Jul 5, 2016 at 2:00am PDT

Janko Tipsarević je ovu zloćudnu bolest pobedio tri puta. Nakon što je dva puta operisao tumor koji je zahvatio tri četvrtine pete na njegovoj levoj nozi, saznao je loše vesti.  Bolest se vratila i bilo je neophodno da se uradi  još jedna operacija. Snagu su mu davale supruga  Biljana i ćerka Emili.


Biljana i Janko su svoju petogodišnju romansu krunisali brakom 2010. godine.

Komentari. (0)

Loading