"Ja sam jedna srećna devojka, supruga, majka": Jelena omiljenim stihovima čestitala Novaku rođendan (foto)

Autor:

22.05.2018 13:22

Foto:

Foto:



Novak Đoković danas slavi 31. rođendan, a prvu čestitku na društvenim mrežama očekivano je dobio od supruge Jelene.

Njih dvoje ne kriju da su jedno drugom najveća podrška, a gospođa Đoković na Novakov divan dan iskoristila je priliku da ga još jednom podseti koliko je čini srećnom

Nikad emotivnija Jelena Đoković: Nisam “plačljivica”, ali čim sam mu videla osmeh krenule su mi suze na oči (foto)

-Danas pevušim pesmu "Heaven", Brajana Adamsa. Naježim se da kada pomislim na stihove "naše mlade godine, bili smo samo ti i ja, bili smo mladi, divlji i slobodni" - napisala je Jelena citirajući deo pesme i dodala:

- Srećan rođendan ljubavi! Ja sam jedna srećna devojka, supruga, majka!

Najbolji srpski teniser proteklih dana boravio je u Rimu, gde je posle velike borbe poražen od Rafaela Nadala u borbi za veliko finale, a kako ga već iduće nedelje čeka i Rolan Garos, Nole koristi svaki trenutak da provede sa svojim najmilijima, sinom Stefanom, ćerkicom Tarom i suprugom Jelenom.

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole) дана 13. Феб 2018. у 2:54 PST

Jelena i Novak Đoković: Stefanu je bilo potpuno svejedno kako se beba zove, samo je želeo da je što pre zagrli

Zato je odlučio da 31. rođendan proslavi daleko od javnosti i posveti se porodici, ali i nečemu, kako sam kaže, do čega mu je veoma stalo. Novak je odlučio da na ovaj, za njega važan dan, svoju pažnju pokloni najmlađima.

Osvojen za ceo život: Novak u zagrljaju malene Tare (foto)

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole) дана 22. Мај 2018. у 1:51 PDT

Jelena i Novak Đoković: Ljubavna idila uz zalazak sunca (foto)

-Stigao je taj veliki 31. rođendan!!! Stvarno je neverovatno koliko vreme brzo leti i svakog dana sve više shvatam koliko sam srećan u životu što sam okružen ljudima koje volim i što imam privilegiju da se bavim ovim divnim sportom. Znam vrlo dobro i kako je odrastati u teškim i neizvesnim vremenima, i kako sasvim malo može da znači baš mnogo! I zato sam odlučio da ovaj rođendan posvetim nečemu do čega mi je jako stalo: deci za koju radi Fondacija Novak Đoković - poručio je teniser i pozvao sve da mu se pridruže u ovoj humanoj misiji.