Ivan Bosiljčić: Nina i Jelena ne trpe zbog mog odlaska u Rusiju, ali one meni nedostaju

Autor:

24.05.2018 11:05

Foto:

Foto:



Glumac Ivan Bosiljčić u pozorištu je pokazao raskošan talenat, a televizijska kamera i publika su ga odmah zavoleli. Popularni glumac sve je češće u Rusiji gde snima filmove, a u Srbiju se vraća zbog porodice i pozorišta, ovog puta zbog jubileja, stotog izvođenja "Zone Zamfirove“ i tristote predstave "Cigani lete u nebo“ u Pozorištu na Terazijama.

Svi ga vole: Ivanu Bosiljčiću studenti priredili iznenađenje

Ivan Bosiljčić: Kafa, slušalice i jaka koncetracija (foto)

Davna želja da radi u Rusiji, ispunjena je. Ivan Bosiljčić je za dve godine snimio četiri filma, a serija u kojoj je igrao prikazana je na prvom kanalu ruske televizije.

Ivan Bosiljčić: Držao sam oči otvorene i srce spremno da prepoznam Jelenu i Ninu kad se pojave

Sada snima triler Vladimira Korfmana. Tumači profesora istorije umetnosti, a prve scene je snimio sa čuvenim Viktorom Suhorukovom.

-Prvo na šta su me oni podsetili je da sam ja sada u fazi jedne lepe, glumačke zrelosti, kada već imam neko iskustvo sa kojim mogu da se igram, da ga svesno upotrebim. Nije više na snagu, na šarm, ili na momenat iznenađenja, da već neke stvari mogu da promislim i da ih dobro plasiram - kaže Bosiljčić za RTS.

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić: Najšmekerskiji poklon za ćerkicu Ninu

I pored nove popularnosti, Zonu Zamfirovu uvek rado igra. Za tumačenje Maneta kujundžije, stigao je i Sterija.

-Moji prijatelji me pitaju 'kako to kada kažeš 100 puta si nešto uradio, jel' ti dosadi? Ovakva predstava i kada je hiljaditi put budem izvodio, neće mi biti dosta. Svaki put nova šansa da se nadogradi, ponovo oživi - dodaje glumac.

I pored mnogo poslovnih obaveza Ivan se trudi da mu porodica, supruga Jelena Tomašević i ćerka Nina, uvek budu na prvom mestu.

-Ovo do sada što sam radio u Rusiji i sve što sam radio ovde, nijednog trenutka nije ugrozilo moju porodicu i zato sam apsolutno zadovoljan - objašnjava Ivan.

Kako kaže, ćerka Nina skoro da ne primećuje da tata odlazi na neki put.

Deli ih hiljade kilometara: Kako je Jelena Tomašević suprugu čestitala rođendan

-Ona ode kod babe i dede i vrati se kada sam ja tu. Ali meni nedostaje - kaže Bosiljčić koji o novim pozorišnim ulogama ne razmišlja. Razmišlja samo o odmoru i moru. I tamo će, kaže, uskoro.