Ispunila im se najveća želja: Severina i Igor uskoro postaju roditelji

Autor:

27.03.2017 10:32

Foto:

Foto:



Pevačica Severina Vučković uskoro će postati majka po drugi put, saznaje magazin "Hello".

Moja sreća ❤ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Feb 4, 2017 at 9:44am PST

Kada je, u maju 2015. godine, jedna od najvećih zvezda regiona Severina Vučković priznala da je srećno zaljubljena i da se zabavlja sa Igorom Kojićem, malo ko je toj ljubavi predviđao sjajnu budućnost. I mediji i javnost osudili su njihovu vezu na propast, pre svega zbog razlike u godinama. Naime, popularna pevačica starija je od nekadašnjeg golmana petnaest godina. Iako je Severina izjavila da je zaljubljena do ušiju i da joj se čini da to traje čitavog života, mnogi su njenu novu romansu smatrali još jednom prolaznom avanturom.

Skoro dve godine kasnije, sin folk pevača Dragana Kojića Kebe i majka petogodišnjeg Aleksandra, posle dva venčanja, crkvenog u Istri i građanskog u Beogradu, imaju još veći razlog za sreću. Ispunila im se najveća zajednička želja, jer je najpopularnija Splićanka ponovo u drugom stanju.

Zanosna Severina, čije ime na turskom znači “ona koja voli”, ne nastupa već mesec dana, a radne vikende u inostranstvu zamenila je mirom u porodičnom okrilju, pre svega iz razloga što ima veoma jake mučnine, te ne može da svojim fanovima priređuje odlične scensko-muzičke doživljaje, na kakve ih je navikla. Iako je nedavno snimila i spot za novu pesmu, Seve već više od mesec dana odlaže objavljivanje i promotivne aktivnosti.

Budući da je napravila pauzu i odložila koncerte i ostale segmente koji prate njenu profesiju, pop diva, koja će 21. aprila proslaviti četrdeset peti rođendan, početak proleća iskoristila je za romantično putovanje. Sa suprugom se odmarala u prelepoj Veneciji, gde su se vozili gondolama po kanalima i uživali u sreći o kojoj su sanjali od prvog susreta – saznanju da će konačno dobiti bebu.