Idila na Ibici: Prvi dan Nataše i Luke kao bračni par Lazukić (foto)

Autor:

26.09.2017 18:55

Foto:

Foto:



Lepa Nata ili "novosadska barbika", kako je u štampi najčešće nazivaju, od juče više ne nosi prezime Bekvalac. Pop pevačica se juče na romantičnoj Ibici udala po treći put, ali prvi put je poželela da promeni prezime. Od danas je gospođa Lazukić.

Udala se lepa Nata: Plaža, di-džejevi, šampanjac i mnogo ljubavi

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 21, 2017 at 8:55am PDT


Jedna od najlepših pevačica na ovim prostorima i IT stručnjak Luka Lazukić juče su se pred rodbinom i najbližim prijateljima zavetovali na večnu ljubav. I dok su mladenci želeli da venčanje bude intimno i bez medijske pažnje, ipak su u javnost procurele neke fotografije koje su nam dale uvid kako je njihova bajka izgledala.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 25, 2017 at 4:16am PDT

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 24, 2017 at 1:03am PDT


Ono što smo saznali jeste da je na svadbi postojao beli dress code, kao i da je cela proslava više podsećala na žurku naplaži, uz Di-džeja i dens muziku.


Veselilo se do kasno u noć, a mlada i njene sestre su bile neumorne na plesnom podijumu. Nakon burne noći, mladenci danas zajedno sa najbližom rodbinom i prijateljima otišli na ručak u jedan lokalni restoran na Ibici.

Fotke je podelila Natašina starija sestra Dragana na svom instagram profilu, a sudeći po praznom tanjiru, pevačica koja je u četvrtom mesecu trudnoće nema problem sa apetitom...

Maja Gašić

Autor