Hit serija dobija pojačanje: Popularna glumica se pridružuje ekipi "Senki nad Balkanom"

Autor:

26.12.2017 15:39

Foto:

Foto:



Tek što je završeno emitovanje prve sezone serije koja nikog nije ostavila ravnodušnim, a publika ne može da dočeka da vidi šta će se dalje dešavati s glavnim junacima "Senki nad Balkanom".

Osvojio žensku publiku: Ko je markantni Sebastijan Kavaca iz serije “Senke nad Balkanom”?

Još od prve epizode ovo ostvarenje Dragana Bjelogrlića je podelilo mišljenje javnosti. Dok ga jedni hvale tvrdeći da nikada do sada na malim ekranima nismo imali prilike da vidimo domaću seriju ovako kompleksnog zapleta, sjajne glumačke podele i visoke produkcije, ima i onih koji smatraju da su pojedine scene seksa i nasilja previše eksplicitne, kao i da ima dosta "istoriskih neistina" u scenariju. Bilo kako bilo, i jedni i drugi s nestrpljenjem čekaju da vide kako će se inspektor Tanasijević i njegov mlađi kolega Pletikosić obračunati sa ozloglašenim kultom "Tula".


Koliko može da se zaključi na osnovu poslednje epizode u prvoj sezoni, glavna tema naredne će upravo biti ovaj kult, a reditelj Dragan Bjelogrlić je potvrdio i da će glumačka ekipa dobiti pojačanje.

Popularnu glumicu Vesnu Trivalić ćemo zasigurno gledati u narednoj sezoni "Senki nad Balkanom", a da li će baš njoj biti poverena rola misteriozne Marije Oršić, reditelj nije hteo da otkrije.

- Vesna će igrati u drugoj sezoni. Rano je da govorim detaljnije o njenoj roli - rekao je Bjelogrlić.

 “Senke nad Balkanom”: Marko Živić maestralan u ulozi momka iz blata Jatagan male

Za one koji nisu upućeni, ime Marije Oršić se prvi put pominje u poslednjoj epizodi u kontekstu jedine žena koja, do imenovanja Maje Davidović u "order mastera", ima veoma važnu funkciju u kultu "Tula".

Maja Gašić

Autor