Hari i Megan kakve do sada nismo videli: Objavljene zvanične fotke sa kraljevskog venčanja (foto)

Autor:

21.05.2018 17:35

Foto:

Foto:



Euforija oko kraljevskog venčanja koje se odigralo u subotu 19. maja u kapeli Svetog Đorđa u zamku Vindzor se ne stišava.

Venčanje Harija i Megan prilika za zaradu: Na prodaju torbice sa poklonima (foto)

Svakog trenutka otkrivamo nove detalje sa svadbe britanskog princa Harija i američke glumice Megan Markl, koja je za vrlo kratko vreme postala miljenica nacije.

Megan Markl dobila svoj profil na sajtu kraljevske porodice: Kako je predstavljena vojvotkinja od Saseksa

Iako ovo venčanje po mišljenju mnogih predstavlja svojevrsni presedan u britanskoj monarhiji, budući da je novopečena vojvotkinja od Saseksa Afro-amerikanka, ne pripada aristokratiji, starija je tri godine, razvedena je i bavila se glumom (što znači da je u karijeri imalo i poneku "neprikladnu" fotografiju, odnosno snimak), ipak joj je pošlo za rukom da osvoji srca Britanaca.

Izjava koja je podelila javnost: Šta je princ Hari prošaputao Megan pre sudbonosnog “da”? (video)

Kako tradicija nalaže, nakon ovako važnog događaja za monarhiju, Kensingtonska palata je objavila i zvanične fotografije s venčanja.

Čestitka na srpski način: Najlepše želje mladencima stižu sa svih strana, jedna je posebna (foto)

 

Fotke su napravljene nakon ceremonije venčanja, kada su mladenci već bili opušteni, a sreća je više nego očigledna na njihovim licima.

Tradicionalno, urađeni su i porodični portreti, ali i fotke sa najmlađim i najslađim zvanicama na venčanju, paževima i deverušama među kojima su bili i princ Džordž i princeza Šarlot.

Maja Gašić

Autor