Gospođa Lazukić blista: Buduća mama pokazala koliko joj prija trudnoća (foto)

Autor:

23.02.2018 10:29

Foto:

Foto:



Nataša Bekvalac trebalo bi da se porodi početkom marta, a presrećna mama ne može da dočeka da ugleda svoju drugu naslednicu za koju je izabrala ime Katja.

Nataša Bekvalac: Proslava u čast rođenja princeze (foto)

Ubrzo nakon što se na Ibici udala za Luku Lazukića u septembru prošle godine, na svoj 37. rođendan, lepa pevačica je putem društevnih mreža obelodanila da čeka devojčicu.

Od tada Nata se porukla iz javnosti i sasvim posvetila porodičnom životu: desetogodišnjoj Hani, koju je dobila u braku sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem i suprugu IT stručnjaku Luki Lazukiću.

Novosadsku barbiku od bajkovitog venčanja na popularnom španskom ostrvu nismo imali prilike da viđamo, sve do sada kada je Nata podelila nekoliko fotografija sa proslave koju je priredila u čast dolaska svoje princeze.

#babyshower party by @bekvalceva ❣❣❣

Објава коју дели Sandra Coban (@sandracoban) дана 22. Феб 2018. у 12:35 PST

Sve više budućih mama širom sveta neposredno pred porođaj pravi “baby shower“, proslavu u čast bebi i budućem roditeljskom životu, što je čest slučaj i kod nas. Upravo jednu takvu zabavu povodom dolaska svoje nasledice priredila je i popularna pevačica, na kojoj su se okupili a njeni prijatelji i porodica. Među onima koji jedva čekaju da beba stigne jeste i Natašina starija setra Dragana, ali i mnogobrojni prijatelji koji nisu odoleli da ovaj poseban događaj podele na društvenim mrežama.

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 22. Феб 2018. у 12:30 PST

I lepa trudnica, odevena u nežnu haljinu sa vezenim detaljima, pohvalila se fotkama na kojima blista, a komplimenti od pratilaca na društvenim mrežama neprestano stižu.