Gde će se poroditi Kejt Midlton? Tradicionalna odluka vojvotkinje od Kembridža kojoj se protivi kraljica Elizabeta

Autor:

12.09.2017 16:40

Foto:

Foto:



Vojvotkinja od Kembridža i princ Vilijam saopštili su nedavno da očekuju treće dete, a prema pisanju britanskih tabloida, Kejt Midlton odlučna je u nameri da treće dete rodi kod kuće. Vojvotkinja je i princezu Šarlot želela na svet da donese kod kuće ali kraljica Elizabeta i princ Vilijam nisu se složili s tom odlukom.

Kejt Midlton i princ Vilijam moderan su par i često se ne drže pravila i tradicija kraljevske porodice, pa je nova odluka Midltonove sve iznenadila.

Britanski tabloidi pišu kako je Kejt donela odluku u duhu tradicije kraljevske porodice, ali kako se ova odluka neće svideti kraljici Elizabeti. Iako je i sama svoju decu rodila u Bakingemskoj palati kraljica Elizabeta smatra kako je u današnje vreme sigurnije da se porođaj obavi i bolnici. Razlog zbog kojeg vojvotkinja želi da prodi u Kensingtonskoj palati nije povratak tradiciji, već na ovaj način vojvotkinja želi da izbegne susret sa medijima.

Kada je rodila princa Džordža, a zatim i princezu Šarlot, ispred bolnice dočekala je vojska novinara i fotoreportera i navodno je Kejt jako loše podnela taj susret. Ovu želju je imala i pre rođenja malene princeze, ali od toga su je odgovorili suprug i kraljica.