Film posvećen majkama u bioskopima!

Autor:

04.05.2016 11:46

Foto:

Foto:



Redak film namenjen majkama sa fenomenalnom glumačkom podelom koju čine - samo zvezde.

Nastavljajući sa svojom tradicijom hitova smeštenih za vreme najomiljenijih praznika, legendarni reditelj Gari Maršal snimio je ‘Ona mi je sve’ (MOTHERS DAY) , zabavnu romantičnu komediju o prvoj ljubavi svih na svetu. U najnovijem holivudskom hitu koji 5. maja stiže u bioskope , Dženifer Aniston, Kejt Hadson, Džulija Roberts, Džejson Sudekis i Brit Robertson nastupaju u povezanim pričama o ženama kojima je zajedničko jedno – majke.

Majke koje će tek roditi, samohrane majke, maćehe, homoseksualne majke, napuštene i izgubljene majke – ovaj emocionalni film odaje počast svim majkama.

Tokom nedelje pre tog jednog dana u godini kad se slave majke, životi grupe snažnih i nesavršenih žena pune ljubavi, od razvedene majke koja se mora nositi s novom maćehom svoje dece do mlade mame koja traži svoju biološku majku, služiće kao osećajan i humorističan podsetnik da je svaka majka heroj na svoj način. Dok se približava njihov dan, svaka od njih će dokazati snagu majčinske ljubavi u slatkoj, pametnoj, drskoj i seksi proslavi.

Film stiže u sve bioskope od četvrtka 5. maja.

Goran Anicic

Autor

Komentari. (0)

Loading