Englez u Beogradu održao koncert za pamćenje: Sting pozdravio publiku na srpskom (video)

Autor:

18.09.2017 11:30

Foto:

Foto:



Oni koji su prednost dali nastupu Stinga u odnosu na finale Evropskog prvenstva u košarci, osim što uživali u vrhunskom koncertu, sačuvali su i živce jer je utakmica između Slovenije i Srbije bila sve samo ne dosadna. U uzbudljivoj završnici Slovenci su odneli pobedu, a naši momci su se okitili srebrom.

U Beogradskoj areni britanska pop zvezda je održala koncert za pamćenje, a 15.000 posetilaca je zajedno sa njim pevalo velike hitove poput "Mad About You", "If I Ever Lose My Faith in You", "Englishman in New York", "Fields of Gold", "Shape of My Heart", "Message in the Bottle"...

Sting dovodi sina u Beograd: Džo Samner je talentovan i zgodan na oca (foto)

Posle pet numera koje je otpevao Stingov sin, u pratnji samo akustične gitare, velika svetska zvezda pojavila se sa četvoročlanim bendom na pozornici Arene.

- Dobro veče Beograde - uzviknuo je Sting na srpskom jeziku.

Usledili su prepoznatljivi hitovi britanske zvezde među kojima je beogradska publika najviše reagovala na "Mad About You", "If I Ever Lose My Faith in You", a cela Arena je zajedno sa Stingom pevala hit "Englishman in New York", koji je specijalno za ovu priliku bend odsvirao u rege aranžmanu.

Besprekorni zvuk i odlična energija između benda i publike obeležili su prvu polovinu koncerta Stinga u Beogradu.

U drugom delu mogli su se čuti veliki hitovi grupe Polis i Stinga, koje je mahom publika zajedno pevala sa gostima iz Engleske. Smenjivale su se dobro poznate numere "Message in the Bottle", "Walking Moon", a cela Beogradska arena oduševljeno je ispratila ritam pesme "Desert Rose".

Desetominutna verzija pesme "Roxanne" najavila je spektakularnu završnicu koncerta u kojoj je Sting sa svojim bendom odsvirao pesme "Next to You" i "Every Breath You Take".

Bend je ispraćen ovacijama sa scene uz glasno navijanje da odsviraju još nešto.

Na pozornicu Beogradske arene vratio se Sting sa svojom gitarom i veoma emotivnim izvođenjem pesme "Fragile".

- Hvala - rekao je Sting na srpskom i poželeo laku noć Beograđanima i ostalima koji su došli na njegov koncert.

Maja Gašić

Autor