Emotivna ispovest princa Vilijama: Voleo bih da je moja majka upoznala Kejt i da je mogla videti našu decu kako odrastaju

Autor:

30.05.2017 11:09

Foto:

Foto:



Britanski princ Hari prvi je svojevremeno prekinuo tradicionalno ćutanje kraljevske porodice o problemima posle smrti princeze Dajane i otvoreno govorio o psihičkim problemima koje je imao posle nesreće u kojoj je poginula njegova majka. Sada je i njegov brat, princ Vilijam, odlučio da progovorii o majci Dajani u dirljivom intervjuu za magazin "GQ".

Princ Hari: Dve godine sam proveo u totalnom haosu, bio sam na ivici nervnog sloma

- Trebalo mi je 20 godina da se pomirim sa smrću majke. Tek sada mogu da pričam o tome. Mogu da se prisetim kakva je bila i tek sada imam snage da pričam iskrenije o svojim osećajima - rekao je tridesetčetvorošodišnji princ o princezi Diani.

Dve decenije nakon pogibije: Vilijam i Hari podižu spomenik princezi Dajani u Londonu

Njegova majka poginula je kada je on imao 15 godina.

1995: A portrait of Princess Diana with her sons Princes William and Harry, captured by John Swannell, a royal photographer ■ 1995: صورة تجمع اﻷميرة ديانا بولديها اﻷميران ويليام وهاري، التقطت بعدسة المصور الملكي جون سوانيل ■ #princessdianaforever #humanitarian #princessofwales #princessdiana #gb #hertruestory #kensingtonpalace #uk #thebritishroyalfamily #theroyalfamily #thebritishmonarchy #queenofhearts #instagood #instaroyal #instalike #di #fashionicon #peoplesprincess #style #glamorous #icon #foreveryoung #uk #الأميرة_ديانا #أميرة_ويلز #أميرة_القلوب #الأميرة_ديانا_لﻷبد #بريطانيا

Објава коју дели Princess Diana Forever (@princess.diana.forever) дана 26. Апр 2017. у 3:21 PDT

- I danas mi je teško, jer tuga za majkom ne može nikada da prođe. Ali, sada to mogu i da kažem. Svi su znali moju majku, ali za razliku od mene, ti ljudi su mogli da izaberu hoće li pokazati tugu ili ne - objašnjava budući vladar Velike Britanije.

Majka mu, kaže, nedostaje svaki dan.

This summer, The Duke and Duchess of Cambridge and Prince Harry will host a very special tea party in the grounds of Buckingham Palace, to honour the children of those who have died serving in the Armed Forces. The 'Party at The Palace' will take place on 13th May and will be a fun and family focused event featuring live performances, various stalls, games on the lawn and the chance to explore the gardens. Invites will be issued this week to the children aged up to 18 years of those who have died in service for their country, with each young person accompanied by a parent or guardian. The Duke and Duchess of Cambridge and Prince Harry have arranged the event as a way to acknowledge and honour the fact that a number of young children have had to come to terms with the loss of someone very close to them at a young age, having lost a parent in Armed service to the country ? PA

Објава коју дели Kensington Palace (@kensingtonroyal) дана 15. Феб 2017. у 4:06 PST

Plava krv, politika i razvodi: Bračna pravila britanske kraljevske porodice

- Volio bih da može da me posavetuje. Volio bih da je upoznala Kejt i da je mogla videti našu decu kako odrastaju. Jako sam tužan jer je oni nikada neće upoznati - rekao je princ, koji sa Kejt Midlton ima šestogodišnjeg sina Džordža i dvogodišnju ćerkicu Šarlot.

Vilijam je govorio i o svojoj porodici i podršci koju dobija od supruge Kejt Midlton, vojvotkinje od Kembridža.

- Ne bih moga da radim svoj posao bez podrške porodice. Želim da moja deca rastu u stabilnoj i zdravoj sredini, a to je nešto što želi i moja supruga. Borićemo se da naša deca imaju normalan život, da žive kao ostatak sveta. Ne želim da odrastaju izolovano, iza zidova kraljevske palate - kaže princ Vilijam.

Komentari. (0)

Loading