Emina Jahović: Ohrabrujuća poruka u šoljici kafe (foto)

Autor:

21.02.2018 12:20

Foto:

Foto:



Nedavno je pevačica Emina Jahović potvrdila da se razvodi od turskog pevača Mustafe Sandala posle deset godina braka. Kako su naveli u zajedničkom saopštenju, odluka da se rastanu je bila uzajamna, a razlog vrlo jednostavan - ljubav se ugasila.

Emina Jahović u novoj “Gloriji”: Razvod vredan milione

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina) дана 15. Феб 2018. у 3:20 PST


– Nakon 14 godina zajedničkog života i deset godina braka, Mustafa i ja smo doneli odluku da se raziđemo. Ta odluka nam nije bila laka, niti je bila nagla, ali je bila uzajamna, jer smo nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se naša ljubav, koja je bila velika i iskrena, sa godinama ugasila - napisala je Emina na društvenim mrežama i dodalaNaša najvažnija misija je da ostanemo dobri roditelji našim divnim sinovima, Jamanu i Javuzu, i u toj misiji smo ujedinjeni i sa tog puta nećemo dozvoliti da nas bilo šta skrene.

Danas je njenom mlađem sinu Javuzu rođendan, a ponosna mama je ovaj važan dan u svom životu obeležila slikom na instagramu.

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina) дана 21. Феб 2018. у 12:15 PST

U proteklih nedelju dana, otkako je objavila da se nakon 14 godina veze rastaje od Mustafe, Emina vreme provodi vredno trenirajući, uživajući u prirodi i sitnim zadovoljstvima, poput ispijanja kafe...

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina) дана 18. Феб 2018. у 12:45 PST

Pa tako je iznenadio ljubavni simbol koji je ugledala u šoljici... Maleno srce napravljeno od "kajmaka" kao da je želelo nešto da joj poruči...

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina) дана 21. Феб 2018. у 1:36 PST

- Da li je ovo stvarno? - upitala se Emina...

Maja Gašić

Autor