Emina Jahović: Nakon razvoda još jedna promena u životu lepe pevačice (foto)

Autor:

26.02.2018 10:08

Foto:

Foto:



Samo nekoliko dana pošto je obeležila značajan datum u svom intimnom dnevniku – deceniju braka sa turskom pop zvezdom, Emina Jahović je na društvenim mrežama je objavila da se razvodi od Mustafe Sandala.

Emina Jahović potvrdila da se razvodi: Naša ljubav velika i iskrena sa godinama se ugasila

- Nakon 14 godina zajedničkog života i deset godina braka, Mustafa i ja smo doneli odluku da se raziđemo. Ta odluka nam nije bila laka, niti je bila nagla, ali je bila uzajamna, jer smo nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se naša ljubav, koja je bila velika i iskrena, sa godinama ugasila - napisala je Emina na društvenim mrežama pre deset dana.

A da je na deceniju bračnog života zaista stavila tačku, lepa pevačica je potvrdila još jednom objavom na Instagramu.

Naime, pop pevačica više neće koristiti muževljevo prezime Sandal jer na Instagramu izbrisala njegovo prezime, te je sada samo Jahović. Time je i svojim pratiocima, kojih ima više od pola miliona i zvanično saopštila da više nije gospođa Sandal.

Emina i Mustafa bili su četrnaest godina u vezi, 2008. godine dobili su prvog sina Jamana, a Javuza četiri godine kasnije.

Nakon razvoda pevačica je kratko bila kod majke u rodnom Novom Pazaru, a sada je u Turskoj gde je pre dva dana proslavila rođendan sinu Javuzu. Na slavlju nije bio Mustafa, već je samo putem društvenih mreža sinu čestitao rođendan.