Ed Širan prihvatio "nestašni" poziv novozelandske premijerke (foto)

Autor:

26.03.2018 22:39

Foto:

Foto:



Novozelandska premijerka Džasinda Ardern nije mogla da prisustvuje ni jednom koncertu britanskog pevača Eda Širana pa mu je, kako je rekla, "nestašno predložila da svrati na kafu i kolačiće".

- Nisam baš očekivala da će reći - da - napisala je na Instagramu 37-godišnja političarka i ljubiteljka muzike, koja je bila i DJ na partijima.

A post shared by Jacinda Ardern (@jacindaardern) on Dec 20, 2017 at 10:55am PST

Uz fotografiju, na kojoj su ona i crvenokosa pop zvezda koji trenutno na Novom Zelandu ima četiri rasprodata koncerta, premijerka je napisala da je susret s 27-godišnjim muzičarem bio "prava poslastica".

- A kao dodatni bonus, moji kolačići nisu bili kompletna katastrofa - dodala je premijerka.

A post shared by Jacinda Ardern (@jacindaardern) on Mar 24, 2018 at 11:20pm PDT

Iako je to prvi put da se sastala s pevačem, nije prvi put da premijerka, koja prvo dete treba da dobije u junu, komunicira sa Širanom. U novembru je odgovorila na video u kojem je Širan zamolio premijerku da razmotri njegovu želju da dobije novozelandsko državljanstvo.

Širan je u klipu koji je objavio novozelandski radio ZM, rekao:

- Još nisam državljanin Novog Zelanda, ali radim na tome. Pomozite, molim vas!

Ardern je odgovorila sopstvenim video snimkom u kojem Širana pita šta misli o popularnim novozelandskim slatkišima "Kiwi Sweet Pineapple Lumps" i da li bi nosio "džandals" (novozelandski naziv za japanke).

Muzičar je u više navrata izrazio svoju ljubav prema Novom Zelandu, a nosi i nekoliko maorskih tetovaža.

Maja Gašić

Autor