Dženifer Lopez pomaže nastradalima u Portoriku: Uragan je ostavio pustoš, ne znam šta je sa mojom porodicom

Autor:

23.09.2017 17:54

Foto:

Foto:



Američka pevačica Dženifer Lopez udružila je snage s bivšim mužem Markom Entonijem kako bi pomogla žrtvama uragana Maria koji je nadavno pogodio Portoriko gde živi njena porodica.

Popularna Džej Lo je objavila video na Instagramu, gde objašnjava da još nije uspela da stupi u kontakt s nekim od njenih rođaka iz ovog karipskog područja.

-Niko ne može da veruje u ono što je pogodilo Portoriko. Još nisam uspela da se čujem s nekim rođacima. Ono o čemu najviše razmišljam, kao i većina drugih ljudi, jeste kako da pomognem žrtvama na najbolji način. Portoriku je danas potrebna naša pomoć -kazala je Lopez i pozvala sve ljude dobre volje da pomognu izgradnju Kariba.

Njen bivši suprug mark Entoni takođe je pozvao sve fanove da pruže podršku organizaciji UnitedforPuertoRico.com koju je osnovala prva dama Portorika Beatriz Roselo.

Uragan Maria pogodio je Portoriko u sredu kada su vetrovi od 280 kilometara na sat rušili sve pred sobom. Milioni stanovnika su ostali bez krovova nad glavom, skoro kompletna infrastruktura grada i biljni život su uništeni, a kompletno područje će najmanje šest meseci biti bez struje.