Dženet Džekson: Milionaska isplata iz predbračnog ugovora - trač ili istina?

Autor:

20.04.2017 14:45

Foto:

Foto:



Prošle nedelje svetski mediji su objavili da se pevačica Dženet Džekson razvodi od supruga Visama Al Mana s kojim je nedavno dobila prvo dete. Ubrzo posle toga je objavljeno i da će sestra Majkla Džeksona, prema predbračnom ugovoru, dobiti veliko bogatstvo od supruga ukoliko ostanu u braku pet godina.

Međutim, pevačicin kreativni direktor i prijatelj Gil Duldulao tvrdi da je Dženet od supruga milionera nije tražila 500 miliona dolara, kao što neki mediji pišu.

- Čak i ako postoji mogućnost da moja prijateljica dobije 500 miliona dolara jer je rodila dete, ona taj novac neće prihvatiti jer nije takva. Ona je karakterna osoba i nikada ne bi prihvatila isplatu. I da ste dobro informisani znali biste da u braku nije bila pet godina nego četiri godine i nekoliko meseci - napisao je Duldulao na Instagramu nižući uvrede za one koji tvrde drugačije.

Spekulacije o novcu pojavile su se nakon što je Visam na svojoj internet stranici napisao da su on i Dženet u prijateljskim odnosima.

Stavila tačku na brak: Dženet Džekson napustila katarskog milijardera?

- Najdivnijoj osobi na svetu, hvala ti na božanstvenoj ljubavi, večnoj podršci i zato što si mi bila prijatelj. Volim te, ako Bog da, bićemo zajedno u večnom svetu - napisao je Visam.

Izvori su ranije naveli da su Dženet i katarski biznismen odlučni da budu dobri roditelji čak i ako žive odvojeno. Njihov tromesečni sin Eliša živeće sa majkom u Londonu.

Komentari. (0)

Loading