Džema Arterton: Trnovit put Bondove devojke do savršene figure

Autor:

22.08.2017 20:40

Foto:

Foto:



Na savršenoj figuri britanskoj glumici Džemi Arterton zavide mnoge žene. Ali da nije uvek lako održati vitak stas, pa čak i da je zbog dobrog izgleda morala da prođe pravu torturu, glumica je otkriča u jednoj radijskoj emisiji.

Lepa Džema tvrdi da je snimajući film doživela da joj holivudski producenti pošalju ličnog trenera na set kako bi bili sigurni da će izgubiti na kilaži, pa su je snimali u teretani kako bi imali dokaz da je vežbala.

Tridesetjednogodišnja glumica je otkrila da joj je na snimanju u Maroku producent određivao šta sme a šta ne da jede. Nije želela da otkrije o kojim se producentima radi, ali blokbaster "Princ Persije: Pesak vremena" sniman je u Maroku.

#gemmaarterton

A post shared by Gemma Arterton (@gemmaartertonofficial) on Jul 24, 2017 at 11:01am PDT

- Snimali smo u Maroku i nakon nekoliko nedelja snimanja odjednom su mi rekli: 'Potreban nam je lični trenera, odmah'. I preko noći doveli su nekoga ko je ostavio sve, svoj život, samo da bi bio moj ličnitrener. Mislim, zar tako loše stoje stvari da mi je zaista neophodan lični trener. Bilo mi je to prilično traumatično - objasnila je glumica i napomenula da su je redovno merili

- Izmerili bi me pa bi pozvali mog ličnog trenera, recimo u 9 uveče, i pitali: "Je li u teretani, ako nije, zašto nije". Onda bi me dovukli u teretanu u 9 uveče, snimali bi me i snimak slali producentima, da znaju da sam bila tamo - ispričala je.

Artertonova koja je bila zvezda holivudskih spektakala "Sudar titana", "Džejms Bond: Zrno utehe", "Princ Persije" i "Ivica i Marica: Lovci na veštice" kaže da je joj je jedan producent zabranio da jede suve kajsije koje su se služile na snimanju.

- Na filmskom setu sam uzela suve kajsije, a jedan stvarno ogromni, debeli producent me je pitao: "Nadam se da to ne planiraš da pojedeš".