Džared Leto u zagrljaju 22 godine mlađe manekenke: Zgodna Ruskinja osvojila holivudskog zavodnika (foto)

Autor:

25.07.2017 17:11

Foto:

Foto:



Holivudski glumac Džared Leto, poznat je kao veliki zavodnik, ali upućeni tvrde da je oskarovac u poslednje vreme našao mirnu luku

?

Објава коју дели JARED LETO (@jaredleto) дана 8. Јул 2017. у 7:05 PDT

To može da zahvali i svojoj 22 godine mlađoj izabranici, ruskoj manekenki Valeri Kaufman, s kojom je prvi put uhvaćen 2015. godine u Njujorku, nakon što su ih paparaci uhvatili kako razmenjuju nežnosti.

Kako je Džared Leto od fotomodela postao reditelj

BALMAIN TAKES LA ? Thank you @olivier_rousteing for having me last night?

Објава коју дели Valery Kaufman (@valerykaufman) дана 21. Јул 2017. у 8:10 PDT

Međutim, američka zvezda i manekenka nakon toga su se povukli daleko od očiju javnosti, a Džared je inače poznat po tome što vešto sakriva svoju intimu. Ipak, par je nedavno ponovno uhvaćen u istom gradu, u kojem Valeri radi kao manekenka i model, jer zna se kako je Njujork jedna od prestonica svetske mode.

Glumac je uhvatio nekoliko slobodnih dana i došao u posetu lepoj Ruskinji, dok je većinu preostalog vremena na putu, jer promoviše svoj novi film "Blade Runner 2049", sa kolegama Rajanom Goslingom i Harisonom Fordom.

Stay warm everyone ,love u guys ?❄️?

Објава коју дели Valery Kaufman (@valerykaufman) дана 15. Дец 2016. у 7:49 PST

Inače, poznat kao veliki holivudski zavodnik oskarovcu nisu mogle da odole mnoge poznate dame, pa ga tako dovode u vezu sa Kameron Dijaz, Lindsi Lohan, Ešli Olsen, Skarlet Johanson, Britni Spirs i mnoge druge, a šuškalo se isto i za bivšu suprugu Breda Pita - Anđelinu Džoli.