Dvejn Džonson se oprostio od titule: Proglašen najseksi muškarac za 2017, a izbor je mnoge iznenadio (foto)

Autor:

15.11.2017 12:12

Foto:

Foto:



Tradicionalno svake godine magazin "People" proglašava najseksepilnijeg muškraca, a ovogodišnji izbor mnoge je iznenadio.

Објава коју дели Blake Shelton (@blakeshelton) дана 26. Авг 2017. у 2:57 PDT


Po izboru čitalaca ovog prestižnog magazina kantri zvezda i dečko pevačice Gven Stefani , Blejk Šelton (41) je najseksi muškarac 2017. godine!

Ljubav ili moda: Gven Stefani ima najluđe patike na svetu, a njen dečko ih ne podnosi (foto)

@shefani_gwen_blake је поделио/ла објаву дана 15. Нов 2017. у 2:36 PST


Miljenik američke publike, poznat po vrcavom humoru i plemenitom srcu, redovno jeuključen u veliki broj humanitarnih akcija, ali ipak ne poseduje jedan od kvaliteta koji se zahtevaju od muškarca koji ponese ovu titulu... Kantri zvezda i nije baš poznata po osećaju za stil i modu, ali čelnici magazina "People" mu ovaj "nedostatak" očigledno nisu zamerili.


A prvo što je ovaj šarmantni muzičar izjavio nakon proglašenja, bilo je:

- Mora da vam je ponestalo ljudi kada ste mene izabrali - rekao je u svom stilu.

Објава коју дели KOJU (@kojutickets) дана 14. Нов 2017. у 6:40 PST


Šelton već 13. sezonu zaredom je jedan od mentora u muzičkom takmičenju "The Voice", zajedno sa frontmenom grupe "Maroon 5" Adamom Levinom, koji je 2013. poneo ovu laskavu titulu. Iako veliki prijatelji, njih dvojica ne propuštaju da "bockaju" jedan drugog pred kamerama, pa je tako Šelton svojevremeno dobrano isprozivao svog kolegu zbog ove iste titule.

Објава коју дели celebrity ?❤ (@m_al.sahly) дана 15. Нов 2017. у 2:32 PST


- Ne mogu da dočekam da Adamu natrljam nos  ovom titulom - izjavio je sad Šelton za "People", a potom je na svom instagram profilu objavio urnebesnu video poruku Adamu koje je sve nasmejala.

Објава коју дели People Magazine (@people) дана 14. Нов 2017. у 6:04 PST


Prošle godine najseksi muškarcem je proglašen Dvejn Džonson, a svojevremeno su laskavu titulu poneli i lepotani poput Džordža KlunijaBreda Pita, Dejvida BekamaKrisa Hemsvorta...

Maja Gašić

Autor