Drama porodice Meljničenko: Aleksandra hitno operisana

Autor:

25.10.2016 14:55

Foto:

Foto:



Prema pisanju španskih medija, supruga Andreja Meljničenka, lepa Aleksandra, imala je ozbiljnih zdravstvenih problema. Naime, tokom boravka para Meljničenko u Španiji prošle nedelje, bivšoj Modelsici je pozlilo i morala je hitno da se operiše.

Prepostavlja se da se radi o napadu slepog creva, a ono što se pouzdano zna jeste da je lepotica operisana u privatnoj klinici u Korunji.

Heaven #aleksandramelnichenko always fun with you ?

A photo posted by carolinestanbury (@carolinestanbury) on Oct 20, 2015 at 4:44am PDT

Po završetku intervencije, Sandra je zadržana jedan dan u bolnici, a zatim je puštena na kućno lečenje, što u slučaju para Meljničenko znači na luksuznu jahtu.

Španski mediji navode i da je nekoliko dana nakon što je Sandra operisana, na aerodrom u Korunji sleteo njihov privatni avion, pa se tako pretpostavlja da su ruski milijarder i njegova lepa supruga napustili Španiju i uputili se kući.

Inače, Andrej i Sandra su se venčali 3. septembra 2005. u njihovoj vili na Azurnoj obali, a njihova svadba je proglašena svadbom veka o kojoj se i danas pričaju legende. Kako nisu želeli da zvanice izlažu dodatnim troškovima iznajmili su avione i ceo hotel sa pet zvezdica u Kanu. Muškarcima su bili spremljeni smokinzi modnog brenda “Armani” a damama svečane haljine, a Sandra je nosila venčanicu Vere Vang.

3 September 2005.. Wedding.. Friends.. Aleksandra & Andrey Melnichenko.. #aleksandramelnichenko

A photo posted by Petar Vladulovic (@petar_vladulovic) on Aug 25, 2016 at 2:01pm PDT

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading