Dokaz ljubavi Aleksandra Radojičića i Svetlane Živojinović

Autor:

11.12.2016 12:28

Foto:

Foto:



Već nekoliko meseci nagađa se da je glumac Aleksandar Radojičić (29) u vezi sa Svetlanom-Cecom Živojinović (22), manekenkom sa zapaženom karijerom na svetskim modnim pitama. Pretpostavlja se da su njih dvoje proveli romantično leto u Hrvatskoj, ali je potvrda njihove romanse “doletela” pre desetak dana pravo sa Aerodroma “Nikola Tesla”, kad je par viđen po povratku sa putovanja u Rim. Ceca je pokušala da sakrije lice i ponašala se kao da je najnormalnija stvar na svetu da hoda pored Radojičića, ali postalo je očigledno da više ne mogu da kriju da su u ljubavi. Iako na društvene mreže, na kojima su veoma aktivni, nisu postavili nijednu zajedničku fotografiju, čak i površnom analizom lako je utvrditi da su u isto vreme boravili na istim mestima.

U našoj zemlji se malo zna o mladoj manekenki jer karijeru gradi u inostranstvu. Modelingom je počela da se bavi sa 16 godina, a prvi poslovni angažmani bili su joj editorijali za domaće magazine. Da je njena odluka da se okuša na međunarodnoj modnoj sceni bila ispravna, svedoči podatak da je u veoma kratkom periodu, za godinu-dve, uspela da ostvari značajne uspehe u Milanu, Madridu, Istanbulu, Bejrutu, Tokiju. Poslednjih godina osvojila je mnoga tržišta, jednako je tražena od Evrope do Dalekog istoka, pa često boravi van domovine. Međutim, zbog Aleksandra sve češće dolazi u Srbiji, iako retko, gotovo nikad, ne izlaze zajedno na javna mesta u želji da sačuvaju svoju intimu.


Radojičić je, uprkos brojnim poslovnim obavezama, veoma požrtvovan otac. Četvorogodišnjoj kćerki Aji pruža maksimalnu ljubav i pažnju. Nedavno ju je vodio na premijeru pozorišne predstave “Pepeljuga” Pozorišta “Boško Buha”, u kojem je napravio prve ozbiljne glumačke korake, a zatim joj organizovao rođendansku proslavu.

- Kratko sam pripremao iznenađenje za rođendan svoje kćerke jer sam znao šta želi, a bilo je zanimljivo pošto ona nije znala ništa o tome. Trenuci provedeni s njom me oplemenjuju - izjavio je glumac i dodao da to što ne žive zajedno ne znači da ne uživaju kad su zajedno.

Komentari. (0)

Loading