Dodela MTV nagrada: Kejti Peri, Vikend i Kendrik Lamar favoriti

Autor:

25.08.2017 22:00

Foto:

Foto:



Kalifornijski grad Inglvud ovogodišnji je domaćin dodele muzičkih MTV nagrada. Na ceremoniji, koja će biti održana u noći između 27. i 28. avgusta, Kendrik Lamar imaće čak osam prilika da bude najbolji, a slede ga Kejti Peri i Vikend koji su u trci za po pet statueta.

Nastavljajući pravilo ustanovljeno na ovogodišnjoj dodeli MTV filmskih i TV nagrada (2017 MTV Movie & TV Awards), kategorije Najbolji ženski izvođač i Najbolji muški izvođač su ukinute i zamenjene rodno neutalnom kategorijom - Izvođač godine, za koju su nominovani Kendrik Lamar, Vikend, Bruno Mars, Ed Širan, Arijana Grande i Lordi.

Kejti Peri će se prvi put oprobati u ulozi voditeljke dodele MTV nagrada, a takođe će izvesti i splet svojih pesama.

A post shared by MTV (@mtv) on Aug 24, 2017 at 2:00pm PDT


Čast da bude nagrađena najprestižnijom nagradom, priznanjem koje nosi ime Majka Džeksona, pripala je pevačici Pink za njenu 15 godina dugu i uspešnu karijeru. Pink će predstaviti pesmu "What About Us", prvi singl sa novog, sedmog studijskog albuma.

A post shared by MTV (@mtv) on Aug 24, 2017 at 2:28pm PDT


Na svečanoj dodeli MTV nagrada nastupiće i Kendrik Lamar, Majli Sajrus, Ed Širan, Lordi, Šon Mendes, "Thirty Seconds to Mars", „Fift harmoni“, Lodžik, Kalid, Džulija Majkls i „Post maloun“, a očekuju se i dva nastupa „sa daljine“.

A post shared by MTV (@mtv) on Aug 23, 2017 at 4:00pm PDT


Demi Lovato će nastupiti iz Las Vegasa, dok će bend "DNCE" i rok ikona Rod Stjuart zajedno izvesti obradu kultnog hita "Da Ya Think I'm Sexy" iz 1978. godine.

A post shared by MTV (@mtv) on Aug 23, 2017 at 3:00pm PDT

Maja Gašić

Autor