Dobre vesti za Olivera Dragojevića: Borimo se, tumor se smanjio

Autor:

16.01.2018 10:48

Foto:

Foto:



Poznati muzičar Oliver Dragojević je pre nekoliko meseci saznao da boluje od raka pluća. Nakon toga se podvrgnuo lečenju i prošao nekoliko ciklusa hemioterapije.

Објава коју дели 24ur.com (@24urcom) дана 8. Дец 2017. у 11:31 PST

Pevač je kod kuće u Splitu sa porodicom, a u bolnicu odlazi na terapije. Kako je nedavno rekla njegova supruga Vesna, završio je s hemoterapijom, nakon čega je podvrgnut imunoterapiji.

Oliver Dragojević: Ispunjenjenje želje za Božić

Lekari su mu rekli kako skener pokazuje da se tumor smanjio. Čuveni muzičar novogodišnje i božićne praznike je proveo u krugu porodice, a nedavno su ga odveli da vidi svoj brodić u splitskoj luci.

-Dobro sam, hvala na pitanju. Išao bih ja odmah u Vele Luku, ali ne može se. Lečenje je u pitanju. Zdravlje je dobro. Bolje nego pre. Borimo se - rekao je za 24.sata.hr Dragojević  koji u periodu oporavka kod kuće voli da obiđe more i bude blizu njega.

- Lepo je malo doći uz more s obzirom na to da sam ograničen kretanjem. Moram malo više da kradem vreme i budem uz more - iskren je pevač, koji vreme provodi u društvu najmilijih, a najviše je posvećen unucima.

Oliver Dragojević – prvi put za srpske medije nakon 30 godina: Nikada me nije interesovala politika jer to je pokvaren posao

Poslednji koncert koji je imao je u Splitu sredinom oktobra, a posebno je emotivno bilo kad je zasvirao prve taktove hita “Veruj u ljubav”, kako je koncert i nazvan.