Divan dan: šta su Novak i Jelena pripremili Stefanu za rođendan (video)

Autor:

21.10.2016 12:56

Foto:

Foto:



Naš teniski as Novak Đoković i njegova supruga Jelena danas slave svom sinu Stefanu drugi rođendan.

Srećni roditelji su sve pripremili za "divan dan" svog dečaka. Đokovići su više puta naglašavali da žele da svog sina nauče pravim životnim vrednostima, pa će tako slavlje biti skromno, u krugu porodice.

- Neće biti nekog centralnog događaja koji će obeležiti taj dan. Oni će biti kod kuće, a na ručak će otići u „Ekvitu”, restoran koji su ranije tokom godine otvorili. Neće ići u igraonicu, niti će biti nečega senzacionalnog. Vrlo su skromni i biće sve podređeno Stefanu - kaže izvor Alo!.

Stefanovi baba i deda - Srđan i Dijana, stričevi Marko i Đorđe, kao i Jelenini roditelji i sestra Marija, već su dan ranije stigli u Monte Karlo na proslavu svom mezimcu.

Precious moments ❤️ #love #family

A photo posted by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Jun 16, 2016 at 10:04am PDT

Novak je pre nekoliko dana doputovao iz Šangaja u Monte Karlo, pa je imao dovoljno vremena da se posveti pripremama za rođendansko slavlje svog jedinca.

- Stefanov rođendan je trenutno nešto što željno iščekujem. Fokusiran sam na taj događaj sto posto. Imam dosta stvari koje moram da obavim van terena - izjavio je teniski broj jedan pred povratak iz Azije u Evropu.

In case you were wondering why all these trees.... #familytradition #treehuggers

A photo posted by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Sep 6, 2016 at 9:15am PDT

Budući da Stefan ne ide u vrtić i nema drugare iz "školice", proslavi u restoranu "Ekvita" prisustvovaće samo najbliža porodica, a torta će biti po receptu mame Jelene - bez šećera. A budući da neće biti animatora, Jelena se postarala da malom Stefanu priredi pravu dečju proslavu.

Ona i njena sestra Marija su oslikale lica - jer mama zna da njen sin to obožava, a kratki snimak je podelila na svom Instagram profilu.

- Danas je Stefanov drugi rođendan i mislile smo da bi bilo baš zabavno da svi oslikamo lica. Stefan to obožava, a mi se ponovo osećamo kao deca - napisala je Jelena u komentaru uz kratki snimak.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading