Dirljiva poruka Olivije Njutn-Džon: Vaše molitve i podrška mi pomažu da se borim (video)

Autor:

22.08.2017 14:42

Foto:

Foto:



Kada je u maju ove godine procurelo u javnost da se zvezda kultnog filma "Briljntin" Olivija Njutn-Džon ponovo bori sa kancerom, fanovi ove glumice i pevačice širom sveta su joj preko društvenih mreža ostavljali poruke podrške i ljubavi, u želji da još jednom iz te bitke izađe kao pobednik.

Olivija Njutn-Džon teško bolesna: Zvezda “Briljantina” se bori za život


Olivija se već jednom borila sa ovim opakim protivnikom, 1992. godine kada joj je dijagnostikovan rak dojke, a koji se ovog puta proširio na krsta.

Znajući u šta se upušta, zvezda koja je svet osvojila svojom prirodnom lepotom, anđeoskim glasom i talentom za glumu, nije časila časa. Osmislila je plan lečenja.


– Nakon savetovanja s doktorima, terapeutima za prirodno lečenje i medicinskim timom u mom Centru za istraživanje i lečenje raka Olivija Njutn-Džon u Melburnu u Australiji odlučila sam na koji način ću se lečiti – izjavila je tada popularna glumica.

Tokom ova tri meseca, Olivija radi na svom ozdravljenju, a a snagu joj daje ljubav porodice i fanova koji joj neprestano šalju reči podrške, ubeđeni da će njihova miljenica ponovo pobediti opasnog protivnika.

A post shared by Olivia Newton-john (@therealonj) on Mar 12, 2016 at 12:41pm PST


Njihova briga i molitve očigledno pomažu glumici, koja im se zahvalila na bezrezervnoj ljubavi koju joj pružaju.

- Vaše molitve i poruke podrške su mi zaista pomažu, svakodnevno mi daju snagu i podižu raspoloženje. Osećam se odlično i jedva čekam da se ponovo vidimo - rekla je Njutn-Džon u kratkom video-snimku za kampanju protiv kancera pod nazivom "We Go Together".

 

Maja Gašić

Autor