Dejvid i Viktorija Bekam: Detalj koji kvari porodičnu idilu

Autor:

13.10.2017 21:00

Foto:

Foto:



Viktorija i Dejvid Bekam, i pored brojnih lomova i kriza, i dan danas u Britaniji važe za jedan od parova koji imaju najskladniji najstabilniji brak.

Čak i oni koji ih ne vole, ne mogu da poreknu da ih cela porodica Bekam, Dejvid i Viktorija zajedno sa sinovima Bruklinom, Romeom i Kruzom, kao i ćerkicom Harper  intrigira.

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Mar 26, 2017 at 12:21am PDT


Pre nego što će se udati za Dejvida, Viktorija je bila pevačica u najpopularnijoj britanskoj ženskoj grupi  “Spice Girls” . Ali, budući da nije mogla da se pohvali izrazitim vokalnim sposobnostima, atraktivna Poš Spajs se okrenula ljubavi iz mladosti - modi!

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Jul 3, 2017 at 11:42pm PDT

Viktorija Bekam predstavila novi trend koji će Srpkinje teško prihvatiti (foto)


Danas je svojevrsna modna ikona, uspešna dizajnerka i vlasnica linije "beauty" proizvoda koje je pokrenula u saradnji sa kozmetičkim mogulom "Estée Lauder".


Ali čini se da ono što ovu uspešnu i jaku ženu okupira, nimalo nije zanimljivo Dejvidu. Naime, bivša Spajsica je u razovoru za "Vogue" otkrila šta njen suprug ne voli kod nje...

 - Smatram da sam svojim kozmetičkim proizvodima tek "zagrebala površinu" na polju nege i lepote. Uživam u svakom trenutku proizvodnje, od razvoja tehnologija do pakovanja. Dejvid misli da sam jako dosadna kad mu pričam o "kutijicama" i tome slično... - izjavila je Viktorija.

Maja Gašić

Autor