Dečak iz "Dva i po muškarca" doneo odluku koja će mnoge obradovati

Autor:

26.10.2016 22:31

Foto:

Foto:



U seriji koju su milioni obožavali, Angus T. Džons  tumačio je lik Džejka Harpera, neodoljivog dečaka koga osim hrane nije zanimalo gotovo ništa. Njegove dogodovštine sa ocem Alanom i stricem Čarlijem prepričavale su se danima, a taj prepoznatljivi humor mnogi su pokušali da oponašaju.

Činilo se da sve teče u najboljem redu, da Angus živi svoj dečački san i uživa u kartama koje mu je život podelio,  kada je izjavio nešto što mu je zapečatilo sudbinu.

-Ako gledate "Dva i po muškarca", prestanite. Ja glumim u toj seriji, a ni sam tamo ne želim da budem. Molim vas, prestanite to da gledate i punite glavu lošim stvarima. Ljudi kažu da je to samo zabava. Istražite malo i otkrijte kako televizija utiče na vaš mozak i uveravam vas da ćete doći do zaključka da morate da prestanete da gledate takve emisije-

Producenti su odlučili da mu usliše želju pa su ga  rešili plate od 300.000 dolara nedeljno. Izvinjenja publici nisu pomogla, šteta je već bila načinjena. Izgubio je status glavnog lika, i u seriji se pojavljivao povremeno da bi je 2013. godine definitivno i napustio.

Mladi glumac je promenio život iz korena,  potpuno se okrenuo crkvi jer, po pisanju stranijih medija,  nije želeo da završi kao Čarli Šin.

Počeo je da drži propovedi, a uprkos potpunoj promeni imidža fanovi  su 22-godišnjeg glumca prepoznali na ulici.

On je u nedavnom intervjuu za jedan američki medij otkrio da razmišlja da se vrati glumi i da su mu godine pauze pomogle da shvati ko je i šta zapravo želi. Ipak, kategorički tvrdi da nije pogrešio što je pre tri godine svetla reflektora ostavio iza sebe.

-Ne sumnjam u svoju odluku. Kajanje ne postoji. Postoji samo napred, rekao je Angus.

Serija "Dva i po muškarca" je počela sa emitovanjem 22. septembra 2003. godine.  Lik strica Čarlija maestralno je tumačio Čarli Šin, koji je zbog skandaloznog ponašanja i  i vređanja kreatora sitkoma Čaka Lora  izbačen u martu 2011. godine. Zamenio ga je Ešton Kučer, ali po mišljenju mnogih nije uspeo da zameni Čarlijev raskalašni duh. Serija je poslednji put prikazana u februaru prošle godine.

Komentari. (0)

Loading