Čelična Melanija Tramp: Prva dama ne toleriše laži i uvrede na svoj račun

Autor:

09.12.2017 18:30

Foto:

Foto:



Prva dama SAD Melanija Tramp je s izdavačem slovenačkog tabloida „Suzi“ koji je tužila, postigla vansudsku nagodbu nakon što se tabloid izvinio zbog klevete, potvrdila je njena advokatica iz Ljubljane.

 Novogodišnja želja prve dame: Melanija Tramp otkrila gde bi volela da provede praznike

Nataša Pirc Musar, koja u Sloveniji zastupa pravne interese Melanije Tramp, rekla je da su prva dama SAD i kuća „Delo“ kao izdavač postigli vansudsku nagodbu u vezi sa lažnim napisom objavljenim u reviji „Suzi“, prenosi Hina.

Pirc Musarova nije navela detalje sporazuma, ali je istakla da je „ovako zaključen predmet dokaz da gospođa Tramp ni ubuduće neće dozvoljavati uvrede i laži na svoj račun, nego će na njih uvek reagovati kako bi zaštitila svoja prava i interese“.

Tužba je bila podneta zbog neistinitih navoda koje su povredile dostojanstvo, ugled i dobro ime Melanije Tramp, navela je advokatica.

Slovenački ženski magazin „Suzi“ izvinio se u petak prvoj dami SAD Melaniji Tramp, rođenoj u Sloveniji, zbog članka koji je ukazivao da je aktuelna supruga američkog predsednika Donalda Trampa pored bavljenja manekenstvom radila i u „elitnoj eskort službi“.

Maja Gašić

Autor