Buran život kraljice modnih pista: Kejt Mos na lečenju od alkoholizma

Autor:

15.10.2017 18:23

Foto:

Foto:



Manekenka Kejt Mos, prema pisanju britanske štampe, otišla je na odvikavanje od alkohola.

Problematična manekenka je već neko vreme u vezi sa Nikolajem fon Bizmarkom, koji se užasava njenog životnog stila, prenosi San.

Kejt je konačno shvatila. U januaru će napuniti 44 godine, i dosadilo joj je da živi noću i opija se. Volela bi još jednu bebu, Nikolaj bi voleo porodicu, a njen organizam mora da bude u dobrom stanju kako bi iznela još jednu trudnoću – rekao je izvor blizak manekenki, prenosi mondo.rs.

Mosova je, zajedno sa neimenovanom prijateljicom, otputovala na Tajland gde se nalazi luksuzni centar za rehabilitaciju alkoholičara, mesec dana boravka u tom centru košta 10.000 funti.

Manekenka iz veze sa piscem Džefersonom Hakom ima kćerku Lilu Grejs, koja ima 15 godina, a navodno opet žarko želi da se ostvari u ulozi majke.

Ametist, dijamanti, zlato: Supermodel Kejt Mos dizajnirala nakit

Od 2005. do 2007, Kejt je bila u vezi sa rokerom Pitom Doertijem, poznatom po problemima sa drogom. Mnogi Doertija krive za sunovrat manekenke, koji je kulminirao kada je objavljen snimak na kojem šmrče kokain. Ekspresno su je otpustili “H&M“, “Dior” i “Barberi”, a Kejt se javno izvinila i otišla na lečenje.