Bred Pit, prvi intervju nakon razvoda: Ako nekoga voliš, pusti ga da ode

Autor:

03.05.2017 20:13

Foto:

Foto:



Posle skoro godinu od kako je je od uzornog oca i muža postao osoba koja je pod istragom FBI zbog navodnog verbalnog i fizičkog zlostavljanja sina Medoksa, ubzo nakon čega je i njegova nežnija polovina Anđelina Džoli zatražila razvod, život se za 53-godišnjeg Breda Pita promenio iz korena.

Šta zapravo stoji iza Anđelininih dirljivih reči o Bredu Pitu

O svemu što mu se poslednjih meseci događalo Pit je odgovarao reporterima magazina GQ, a fotografisan je u čak tri američka nacionalna parka Everglejdsu, Vajt Sendsu i Karsbadovim pećinama.

Pit je pričao o svom odrastanju u Springfildu u Mizuriju, za koji je rekao da je bio okružen poljima kukuruza, ali da je čudno što su svi jeli konzerviranu hranu. Ali da je predivno bilo što su za samo 1o minuta od kuće već bili u prirodi, predivnim šumama i rekama Ozrak planina.

- Imao samo do pola detinstvo Haklberi Fina – priznao je poznati glumac i napomenuo da je “odrastao” u pećnama.

Pit je novinare sam naveo na priču o razvodu. Pričajući kako trenutno sluša Frenka Oušena(Frank Ocean), ali i album Marvina Geja “Here my dear” koji govori o razvodu, priznao je da posećuje terapeute koji mu pomažu da se vrati na pravi put.

Ne potiskuju emocije: Poznati koji su teško preboleli raskid

Priznao je da je za sve možda kriva i kriza srednjih godina, strah od starenja.

- Ako se plašiš da ćeš ostariti i umreti, onda izađeš iz kuće i kupiš “lambordžini” - rekao je Pit uz osmeh i dodao:

- Pio sam previše, postao sam problem, ali sam sada srećan što sam šest meseci trezan, iako je gorak osećaj, ponovo imam svoj život u svojim rukama. To je ljudski izazov.

Priznao je i da ima vinariju i da je uživao u vinu veoma mnogo, ali je udario do dna i da moram odstupiti.

-Bio sam profesionalni pijanac. Bio sam odličan pijanac- priznao je holivudski glumac koji, kaže, da nakon svega, želi da bude bolji otac.

Photos and full interview at link in bio.? [? @ryanmcginleystudios ? @mobolajidawodu]

Објава коју дели GQ Style (@gqstyle) дана 3. Мај 2017. у 7:49 PDT

Za njega je, kako kaže, protekli period bio period slabosti i propadanja.

Kaže da mu je trenutno porodica na prvom mestu. Pogotovo deca. Sa Anđelinom Džoli trenutno radi na dogovoru kako viđati decu. Otkriva da ga je oborilo s nogu kada su mu državni organi zabranili da viđa decu, te da pokušavaju da pronađu najbolji dogovor za decu čija se porodica pocepala. Namera im je da što lakše prebrode ovu situaciju iz koje bi trebali da izađu kao snažniji i bolji ljudi.

Bred Pit u krizi: Evo šta glumcu donosi spokoj nakon razvoda

Nada se da se oko starateljstva nad decom neće voditi sudski spor, jer bi to smatrao spektakularnom noćnom morom.

-Naš fokus je da svi iz ovoga izađemo jači i kao bolji ljudinema drugog ishoda - rekao je Pit.

Rastanak je bolan proces, ali, navodi oskarovac, on ne želi da "mrzi“ bivšu suprugu, jer smatra da su mržnja u takvim prilikama i toliko često viđena borba za "uništenje“ bivšeg partnera "traćenje vremena“.

- Prvi poriv je da pokušate da sačuvate vezu. I onda imate kliše: 'Ako nekoga voliš, oslobodi ga'. Sada znam šta to znači, jer osećam. Znači ljubav bez vlasništva. Znači da ne očekujete ništa zauzvrat - objasnio je Pit.

Komentari. (0)

Loading