Bred Pit je pao sa trona - ko su najseksi muškarci današnjice?

Autor:

26.10.2016 20:21

Foto:

Foto:



Malo je razvod od Anđeline Džoli uzdrmao poziciju Breda Pita među najseksi muškarcima sveta, ali on je sa svoje 52 godine ionako ranije već polako počeo da tone na toj top- listi.

Dolaze mlade snage, o čemu svedoče brojni magazini i internet portali. Dovoljan je samo pogled na njihove redovne godišnje liste najseksi frajera i odmah upada u oči da je izvršena kompletna smena generacija.

A photo posted by Zac Efron (@zacefronsworld) on Oct 24, 2016 at 9:35am PDT

Trenutno su najtraženija “roba” momci starosti između 28 i 42 godine, poput Rajana Goslinga (35 godina), Toma Hardija (39), Krisa Evansa (35), Krisa Hemsvorta (33), Čeninga Tejtuma (36), Zaka Efrona (28), Džejmsa Franka (38), Bredlija Kupera (41), Kristijana Bejla (42), Džensena Eklsa (38) ili Ejdana Tarnera (33). Ovaj poslednji je nedavno poneo laskavu titulu “Men of the Year” magazina “GQ” u kategoriji TV glumaca. Na žalost njegovih obožavateljki - oženjen je glumicom Sarom Grin, sa kojom se prethodno pet godina zabavljao.

Ništa bolja situacija nije ni sa većinom ostalih sa liste: Rajan Gosling je već pet godina u vezi sa Evom Mendes, Tom Hardi je u drugom braku sa Šarlotom Rajli, Kris Evans ima devojku, glumicu Dženi Slejt, Kris Hemsvort je oženjen Elsom Pataki a Čening Tejtum Dženom Devan. Bredli Kuper se upravo preselio u njujorški apartman svoje devojke, ruske manekenke Irine Šajk, koja je prethodno bila sa jednim od najboljih fudbalera sveta Kristijanom Ronaldom.

A photo posted by @for_bitches_only on Feb 15, 2016 at 8:58am PST

Zgodni Kristijan Bejl je već 16 godina u braku sa Sandrom “Sibil” Blažić, koja je srpskog porekla, a i Džensen Ekls je oženjen od 2010. američkom glumicom Danijelom Haris. Dakle - knjiga je spala na svega dva slova: Zaka Efrona i Džejmsa Franka!

A photo posted by Tash Clarke (@athenapop) on Oct 26, 2016 at 9:58am PDT

Zanimljivo je da na većini top-lista najzgodnijih i najzavodljivijih muškaraca već punu deceniju čelnu poziciju ipak zauzima Dejvid Bekam, koji se odavno više ne bavi fudbalom i živi u senci svoje supruge Viktorije, modne dizajnerke. Verovatno zahvaljujući svom “minulom radu” Bekam je na prvom mestu liste “Najseksi živi muškarac” magazina “People”.

A photo posted by #SupremeLooks (@1supremelooks1) on Oct 26, 2016 at 10:40am PDT

Ovaj časopis sastavlja listu najpoželjnijih muškaraca od 1985, a tada se na vrhu našao Mel Gibson (upravo čeka svoje deveto dete). Ričard Gir, Bred Pit, Džoni Dep i Džordž Kluni su po dvaput bili broj 1, a od 2014. “People” bira i najseksi ženu. Prva je tu titulu ponela Kejt Apton.

Prema “Rolling Stoneu”, na čelu liste seks-simbola današnjice nalazi se - ultimat fajter Konor Makgregor (28), koji se pojavljuje i u serijalu “Igra prestola”!

A photo posted by @babyghyprkidd on Dec 16, 2015 at 9:43am PST


Američki magazin smatra da je vrlo seksi pevač Džastin Biber, a njemu uz bok su članovi australijskog boj benda “5 Seconds of Summer”.
 

Komentari. (0)

Loading