Bred nije zadovoljan: Anđelina Džoli ima novog dečka!

Autor:

18.04.2017 16:40

Foto:

Foto:



To što brak između nekada najomiljenijeg holivudskog para Breda Pita i Anđeline Džoli još uvek nije zvanično okončao, ne znači da bivši supružnici nisu nastavili sa svojim životima.

Mučni razvod od Anđeline Džoli je prošlost: Bred Pit je spreman za novu ljubav

Prema pisanju stranih medija, Bred nije dugo tugovao nakon razvoda, šuškalo se o njegovoj vezi sa glumicom Kejt Hadson, ali prema poslednjim informacijama, sreću je ipak našao u zagrljaju atraktivne Britanke - Sijene Miler.

A čini se da je i lepa Anđelina prepobolela holivudskog zavodnika. Kako prenosi magazin "In Touch", Džolijeva ne samo da je našla novog dečka, već i razmišlja o udaji! A ko je misteriozni muškarac koji je osvojio srce jedne od najlepših žena na svetu? Prema pisanju ovog tabloida, radi se o čuvenom filantropu koga je glumica prošle godine upoznala u Londonu. Njihova romansa deluje vrlo ozbiljno, a čak i planiraju da se venčaju.

Značajan korak unapred u ovoj vezi, naravno, predstavljaće upoznavanje sa glumičinom decom -  Medoksom (15), Paksom (13) i Zaharom (11),  Šajlo (10) i blizancima Vivijen i Noksom (8).

- Endži je čekala da se slegne prašina oko razvoda, pa da uvede svog dečka u njihove živote. Postoji mogućnost da ga dovede na upoznavanje već sledeće nedelje. Posebno je zabrinuta kako će Medoks i Paks reagovati u ovoj situaciji  - otkrio je izvor blizak glumici koji tvrdi da Džolijeva već razmišlja o ozvaničenju veze sa tajanstvenim filantropom.

Iznenađujuća izjava lepe glumice: Anđelina Džoli konačno progovorila o razvodu i Bredu

Čini se da se ova vest nimalo nije dopala Bredu Pitu, koji je zabrinut za svoju decu, pogotovo što detalji oko starateljstva još uvek nisu rešeni. Uvođenje nove muške figure u život njihove dece u ovom trenutku, po njemu, nije nikako dobra ideja.

- Informacija je šokirala Breda. On nije znao da se Anđelina već viđa s nekim, a kamo li da razmišlja o udaji - otkrio je za "In Touch" isti izvor, koji je i naglasio da Pit ne namerava da upozna novog dečka svoje bivše.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading