Bravo, Nole! Srećno u finalu: Kad dame navijaju za najboljeg srpskog tenisera (foto)

Autor:

15.07.2018 10:23

Foto:

Foto:



Novak Đoković pobedio je Rafaela Nadala i na korak je do osvajanja Vimbldona, a lavovski meč između najboljeg srpskog tenisera i Španca iz prvih redova pratile su brojne dame.

Najveća podrška: Šta je Jelena poručila Novaku nakon pobede (video)

Našem Noletu najveća podrška, kao i uvek, bila je supruga Jelena, a uzbudljivu igru dvojice majstora tenisa nisu propustile ni pripadnice britanske kraljevske porodice - Megan Markl i Kejt Midlton.

Vojvotkinje prate Đokovića: Kejt Midlton i Megan Markl na polufinalu Vimbldona (foto)

I društvene mreže preplavljene su čestitkama i pohvalama upućenim našem teniseru, a jedna je stigla i od predsednice Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović koja je čestitala najboljem srpskom teniseru pobedu nad Špancem i poželela mu sreću u finalu Vimbldona.

Nakon fantastičnog meča, predsednica Hrvatske je na svom zvaničnom Fejsbuk profilu postavila Novakovu fotografiju uz poruku:

-Bravo, Nole! Srećno u finalu!

“Imam toliko ljubavi za svoju srodnu dušu”: Emotivna poruka Novaka Đokovića voljenoj ženi za godišnjicu braka (foto)

Predsednica Hrvatske je i dan ranije javno podržala najboljeg srpskog tenisera i poželela mu sve najbolje na turniru u Londonu.

- Novaku Đokoviću, velikom čoveku i sportisti, od srca želim ulazak u finale Vimbldona. Čast mi je da sam imala priliku lično da ga upoznam u našem Umagu - napisala je Grabar Kitarović na svom Fejsbuk profilu.

Novak Đoković nakon pobede nad Nadalom: Ovo su mečevi za koje živim

U međuvremenu se oglasila Jelena Karleuša, koja je potez Kolinde da javno podrži Novaka Đokovića ocenila sa dve reči - mega kul.

- Meni je ovo što je Kolinda javno podržala Novaka na Vimbldonu toliko mega cool! - napisala je Jelena na Tviteru.

Novak Đoković: Mentalno je teško sve izdržati, bio sam šest meseci van terena

Pobedom nad Nadalom Novak je prvi put posle US opena 2016. godine izborio plasman u finale nekog Gren slem turnira i danas od 15 časova igra protiv Kevina Andersona u finalu Vimbldona.