Branka Pujić se pridružuje "Sinđelićima": Zahvaljujući stabilnoj porodici, znaš gde si i ko si

Autor:

26.02.2017 12:59

Foto:

Foto:



Popularnu domaću seriju koja se bavi životom jedne savremene porodice, a rađena je po uzoru na špansku hit seriju "Seranovi", gledaoci će ponovo moći da gledaju na malim ekranima od 6. marta, kada počinje emitovanje nove sezone.

najdraži ljudi ? #sindjelici #uskoro #novasezona

A post shared by Gojko & Tereza (@sindjelici_gojkoitereza) дана 26. Феб 2017. у 3:25 PST


Ovog puta glumačku ekipu "Sinđelića" koju čine Voja Brajović, Boris Komnenić, Goran Radaković, Milica Mihajlović, Milena Dravić i mnogi drugi, oplemeniće i ulapšaće glumica Branka Pujić koja će se naći u ulozi Lile umesto Snežane Bogdanović.

Nova uloga i nova saradnja za popularnu glumicu predstavlja pravi užitak.

- Božanstveno je biti partner Voji Brajoviću. Jako se dobro razumemo kao prijatelji i kolege, što je dalo izvanredan rezultat i u našem partnerskom odnosu u seriji. Cela ekipa me je prihvatila kao da sam od prvog dana tu. Posebnu bliskost imam i sa klincima. Čast mi je što sam deo ovakve serije - izjavila je Branka za Prva.rs.

#sindjelici #uskoro #prvatv #vojabrajovic #sreten #19:10 #svakog #radnog #dana

A post shared by Serija Sindjelici (@serijasindjelici) дана 21. Феб 2017. у 6:44 PST


Tema ove serije koju podjednako rado gledaju mladi i stari, jeste porodica. Situacije sa kojima se susreću glavni junaci često ih navode na preispituju svoje usađene moralne vrednosti i suočavaju se sa neminovnim promenama koje savremeno društvo donosi. Glumica ističe da je to suština svakog čoveka.

- Ako imamo dobre porodične korene, ne može nas nijedan vetar u životu oduvati. Zahvaljujući stabilnoj porodici, znaš gde si i ko si. Imala sam sreću da sam rođena u zdravoj zajednici za koju sam i dan-danas vezana, podjednako kao i za onu koju sam stvorila sa svojim suprugom- kaže Branka.

Branka Pujić i Dragan Jovanović: Kako nam se ljubav uvukla pod kožu

 

Jeste li gledali ovu epizodu? #sindjelici #4sezona #uskoro #svakog #radnog #dana #u #19:10 #prvatv

A post shared by Serija Sindjelici (@serijasindjelici) дана 22. Феб 2017. у 5:04 PST

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading