Branislav Lečić nakon razvoda: Nina i ja se o svemu dogovaramo, to je normalno

Autor:

02.11.2017 11:27

Foto:

Foto:



Prošlo je godinu dana otkako su voditeljka Nina Radulović i glumac Branislav Lečić, odlučili su da stave tačku svoj osmogodišnji brak. Kako su prošlog novembra u izjavi za medije istakli, odluku da se razvode su doneli zajedno, a najvažnija im je dobrobit njihog sina Lava.

Nakon osam godina braka razvode se Nina i Branislav Lečić


- Svesni da u životu postoje i dobre i loše vesti, mi smo očigledno zatvorili krug, počevši sa dobrom, sad moramo da vam kažemo i lošu. Na svu sreću za nas ona nije toliko loša, jer smo i jedno i drugo civilizovani ljudi, tako da ćemo ostati prijatelji i saveznici u velikom poslu odgajanja našeg divnog Lava - pisalo je u izjavi.

Nina Radulović: Šest meseci velike ljubavi

U međuvremenu se dosta toga izdešavalo. Nina je pronašla sreću pronašla u ljubavi sa teniserom Filipom Krajinovićem, a Leka niže uspehe na poslovnom planu. Da je sjajan glumac i šoumen dokazao je učešćem u takmičenju "Tvoje lice zvuči poznato".

Godinu dana je prošlo, a o tome kako danas gleda na razvod i u kakvim je odnosima sa bivšom suprugom, Lečić je otkrio u kratkoj izjavi za "Clip".

- Redovno se čujem sa Ninom. Imamo dete, zajedno se družimo i sve planiramo, to je nomalno. Čim imate decu, morate da pratite njihov razvoj - kaže glumac i dodaje - Razvod nikome ne padne lako. To je poremećaj života, ali idemo dalje. To je život.

Maja Gašić

Autor