Boj Džordž o prijateljstvu sa Džordžom Majklom: Bio je povučen, držao je ljude na distanci

Autor:

25.01.2017 15:51

Foto:

Foto:



Boj Džordž i nedavno preminula muzička zvezda Džordž Majkl bili su dugogodišnji prijatelji, ali britanski muzičar nije bio upoznat sa unutrašnjim problemima koji su razdirali nekadašnjeg člana popularnog dvojca "Wham".

Muzička zvezda Boj Džordž gostovao je u američkoj TV emisiji "Watch What Happens Live", kada mu je voditelj Endi Koen postavio pitanje u vezi sa njegovim nedavno preminulim prijateljem Džordžom Majklom.

Džordž Majkl: Diskretni dobročinitelj

Majkl je preminuo u 54. godini na Božić. Boj Džordž je istakao da su se godinama družili, ali da nije bio svestan njegovih unutrašnjih borbi.

Čitao sam neke stvari u novinama. Ali nisam znao šta se zapravo događa. Držao je ljude na distanci poslednjih godina svog života, bio je povučen“, ističe Džordž.

Boj Džordž i Džordž Majkl su istovremeno započeli karijere u muzičkoj industriji, pa je tako javnost uticala na to da postanu prvo rivali, umesto prijatelji.

„U početku smo se takmičili. Obojica sa imenom Džordž, obojica smo snimali soul muziku. Kasnije smo počeli međusobno da se cenimo kao izvođači. Počeo sam da cenim njegov talenat“, rekao je Boj Džordž.

Partner pronašao Džordža Majkla, buketi i suze ispred kuće (foto)

Da je vremenom prevladalo prijateljstvo nad sujetom dvojice vrhunskih umetnika pokazao je i tvit kojim se Boj Džordž oglasio odmah nakon smrti muzičke zvezde:

- Moje misli su uz Majklovu porodicu, prijatelje i obožavatelje. Bio je voljen i nadam se da je to znao jer tuga koju sada osećam ne može se iskazati rečima. Razara me. Imao je divan glas i njegova muzika nastaviće da živi kao zavet njegovog talenta. Ne mogu da verujem da ga nema. Nadam se da će ga Buda zagrliti - napisao je.

 

 

 

 

Komentari. (0)

Loading