Bioskopska premijera: Lidija Vukićević, Rade Ćosić i ekipa filma "Afterparti" na okupu

Autor:

07.04.2017 08:54

Foto:

Foto:



Sinoć je u Cineplexx-u u Ušću održana bioskopska premijera kontroverznog filma “Afterparti” mladog reditelja Luke Bursaća, a tim povodom u Ušće Shopping centru postavljena je izložba fotografija “Noćni život Beograda u Afterpartiju”.

Izložbom fotografija najavljena premijera kontroverznog filma Luke Bursaća “Afterparti”

Ostvarenje Luke Bursaća koje za temu ima noćni život Beogada, premijerno je prikazno na ovogodišnjem FEST-u, a kao i njegov dokumentarac "Tri", izazvao je burnu rekaciju kritike i publika zahvaljujući eksplicitnim scenama.

Centralni lik filma Marko, barmen u popularnom klubu "Line", polako prihvata nametnute modele, ali ipak ne odustaje od svog sna da postane glumac, pa se prijavljuje na audiciju za poznatu seriju. Mare, Tijana garderoberka i Stefan koji radi kao obezbeđenje, su najbolji prijatelji koji rade zajedno u ovom klubu. Oni su svedoci najrazličitijih događaja iz noćnog života tj. klabinga koji je ujedno postao i način njihovog života.

Glavne uloge u ovom ostvarenju Bursać je poverio glumcima među kojima su Rade Ćosić, Dragan Jovanović, Nikola Šurbanović, Jana Milosavljević, Lidija Vukićević, Slobodan Beštić, Vladimir Gvojić i drugi.

Glavni protagonisti filma su se predstavili publici, a ovu bioskopsku premijeru podržale su i poznate ličnosti.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading