Bilbord nagrade: Muzička ikona Šer je zvezda večeri (foto)

Autor:

22.05.2017 10:42

Foto:

Foto:



Dodela Bilbord muzičkih nagrada održana je sinoć u Las Vegasu, a najveća zvezda bila je 71-godišnja muzička legenda Šer koja se na sceni pojavila polugola.

Čuvena Šer te večeri dobila je nagradu za muzičku ikonu, a tom prilikom izvela je nekoliko svojih velikih hitova, uključujući i pesmu "If I Could Turn Back Time", odevena u oskudne kostime iz devedesetih.

Pevačici koja je pre nekoliko dana napunila 71 godinu nagradu je uručila koleginica Gven Stefani.

Reper Drejk osvojio je čak 13 muzičkih nagrada Bilbord  i tako oborio rekord britanske pevačice Adel koja ima jednu nagradu manje. Drejk je imao 22 nominacije, a među priznanjima koja je osvojio su nagrade za najboljeg izvođača, najboljeg muškog izvođača i nagradu za najboljeg na "Bilbord listi 200".

Nagradu je Drejku uručio najstariji sin Majkla Džeksona, Prins Džekson.

Osim Šer, koja je bila apsolutna zvezda večeri, veliku pažnju privukla je i Selin Dion koja je izvela Oskarom nagrađenu numeru iz filma "Titanik", koji ove godine slavi jubilarnih 20 godina otkako je snimljen.

Za najboljeg ženskog izvođača proglašena je Bijonse, najbolji rok sastav bio je "Twenty One Pilots", a najbolju turneju je prema Bilbordu imao "Coldplay".

Muzičke nagrade Bilbord dodeljuje istoimeni američki muzički časopis koji dobitnike, za razliku od Gremija, određuje prema prodaji albuma. Za nagrade Gremi je zadužen žiri.

Komentari. (0)

Loading