Bila je skrhana: Kajli Minog o bolnom raskidu sa 19 godina mlađim verenikom

Autor:

18.01.2018 20:30

Foto:

Foto:



Kajli Minog, džepna venera, kako joj godinama tepaju mediji, važi za jednu od najlepših žena svetske muzičke scene, a danas izgleda bolje nego ikada jer se oporavila od bolnog raskida sa verenikom, mladim glumcem Džošuom Sasom.

Објава коју дели Kylie Minogue (@kylieminogue) дана 17. Јан 2018. у 5:15 PST


Par je potvrdio vezu u novembru 2015. godine, a samo nekoliko meseci kasnije Kajli i Džošua su se verili. I dok je lepa australijska pevačica oduševljeno pričala o svom vereniku, njeni prijatelji bili su zabrinuti od samog početka pa su je upozoravali kako je mlađanom glumcu stalo samo do njenog novca i slave.

Ništa od venčanja: Kajli Minog raskinula veridbu

Devetnaest godina mlađi verenik Kajli Minog uselio se u njenu deset miliona funti vrednu vilu u Londonu, putovao svetom na njen račun, a navodno mu je, kako tvrde tabloidi, mnogo poznatija verenica platila i papreno presađivanje kose. A onda su u februaru ove godine počela sve glasnija šuškanja kako Džošua vara pevačicu s 34-godišnjom španskom glumicom Martom Milans, s kojom je snimao film u Kanadi.

Pevačica je skinula prsten s ruke i izbacila dečka iz kuće, a iako je priznala da je bila u potpunom šoku i skrhana, nikada nije javno govorila o razlozima prekida.

A da vreme leči sve, potvrđuje i lepa Kajli koja je godinu dana nakon veridbe odlučila da progovori:

Објава коју дели Kylie Minogue (@kylieminogue) дана 16. Јан 2018. у 2:30 PST

-Bila sam skrhana u početku, ali samopouzdanje sam vratila kada sam ponovo ušla u studio i počela da snimam nove pesme - otkrila je Minog.

Kajli Minog: Nikad neću biti majka

-Za mene je to bio divan beg od svega lošeg, na više načina. Napokon sam mogla da izrazim svoja osećanja, jer sam najzad shvatila što je prava istina. Pisala sam o usponima i padovima, a muzika je za mene ljubav koja će uvek biti tu.

Објава коју дели Kylie Minogue (@kylieminogue) дана 17. Јан 2018. у 11:27 PST

Kajli i Džošua su bili u vezi 3 godine, a pevačica je priznala kako je prebolela bivšeg dečka i više ne pati za njim.