Biće to velika žurka: Kad Željko Joksimović slavi godišnjicu mature sa najvažnijim gostima

Autor:

24.05.2018 21:53

Foto:

Foto:



Pop pevač i kompozitor Željko Joksimović održaće 16. juna hiljaditi solistički koncert u karijeri na "Tašmajdanu" u Beogradu. Jedan od najpopularnijih muzičara u regionu beogradski nastup nedavno je najavio i spotom za novi singl "Ponelo me", koji će premijerno uživo otpevati na koncertu.

Објава коју дели Zeljko Joksimovic (@zzeljko) дана 20. Феб 2018. у 4:36 PST

Osim nove pesme, publika će čuti i njegove stare hitove. Željko veruje da će te večeri svi uživati - on i njegov bend na bini, ali i publika. Koncert s nestrpljenjem iščekuje, a biće to poseban dan za Joksimovića budući da će u publici imati važne goste.

Željko Joksimović: U svakoj mojoj pesmi oseća se ljubav prema Jovani

Praznik dobre muzike na stadionu "Tašmajdan" uveličaće, kako je najavio, i Željkovi drugovi iz valjevske gimnazije.

Објава коју дели Zeljko Joksimovic (@zzeljko) дана 22. Мај 2017. у 5:05 PDT

- Na koncert će doći i moji maturanti, drugovi iz Valjeva, tako da ćemo prvi put proslaviti godišnjicu mature u Beogradu, mada se svake godine okupljamo. Moji gimnazijalci imaće poseban deo "fan pita". Biće to velika žurka - rekao je Željko za Novosti.

Gala žurka na brodu: Jovana i Željko Joksimović zajedno proslavili rođendane (foto/video)

Објава коју дели Zeljko Joksimovic (@zzeljko) дана 13. Феб 2016. у 3:13 PST

Pevač ističe da je to što do sada nije imao koncert na "Tašmajdanu" pozitivan paradoks, poželevši da ovo bude prvi od mnogobrojnih koncerata koji će održati na pomenutom stadionu. Otkrio je i kako se priprema za jubilarni koncert u karijeri:

Željko Joksimović: Jovana i ja delimo sve obaveze u kući

Објава коју дели Zeljko Joksimovic (@zzeljko) дана 5. Авг 2017. у 10:41 PDT

- U poslednje vreme nisam imao vremena za sebe, zbog raznih obaveza. Ali već sam spremio bicikl i vratiću se u kondiciju. Supruga Jovana mi je fantastična podrška i inspiracija, kao i cela porodica koja je u svakom trenutku uz mene. Ali, Jovana uvek ima veću tremu od mene na koncertima - tvrdi muzičar.