"Being Serena": Šta otkriva dokumentarac o Sereni Vilijams (video)

Autor:

03.04.2018 16:37

Foto:

Foto:



Izašao je prvi trejler za predstojeći film o životu legendarne teniserke Serene Vilijams čija premijera je zakazana za 2. maj. Dokumentarac pod nazivom "Being Serena" otkriva zanimljive detalje iz privatnog života teniske ikone.

Od kremica do ukosnica: Novi kozmetički brend sa potpisom Serene Vilijams

"Being Serena" će biti premijerno prikazan na HBO-u, a teniserka će u filmu govoriti o svojoj dugogodišnjoj karijeri, braku s Aleksisom Ohanijanom, ćerkici Aleksis Olimpija i brojnim problemima koje je proživela u prvih nekoliko meseci majčinstva.

Sportska zvezda je imala veoma težak porođaj prilikom kojeg je, kako je rekla, srce bebe usporavalo. Posle porođaja, morala je ići na još nekoliko operacija zbog plućne embolije, pucanja carskog reza i hematoma u stomaku. Međutim, i pored svih problema, Serenu ništa nije sprečilo da se vrati teniskom igralištu.

Suprug iznenadio Serenu Vilijams dirljivim bilbordima širom Palm Springsa (foto)

Bajkovito venčanje teniske zvezde: Svi detalji glamurozne svadbe Serene Vilijams (foto)

Teniserka se takmičenju vratila samo pet meseci pošto je rodila ćerkicu, a njenom prvom meču prisustvovala je i malena Aleksis. Kako kaže teniserka, ne treba joj veća motivacija od toga da je ćerka upamti kao veliku igračicu.