Balkanska Tina Tarner: Neda Ukraden priredila spektakl u Zagrebu (foto/video)

Autor:

20.03.2018 11:54

Foto:

Foto:



U prepunoj koncertnoj dvorani "Vatroslav Lisinski" u Zagrebu, pop diva Neda Ukraden održala je koncert za pamćenje. Karte su bile rasprodate mesec dana ranije, a oduševljena publika je ovacijama pozdravila njen izlazak na binu.

Nizali su se hitovi iz svih perioda Nedine blistave karijere, na sceni su je pratili "Pirati", a zvezda večeri ugostila je na bini Željka Samardžića i Ivana Zaka.


Zvanični naziv koncetta "Mojih prvih 50" ponovo je opravdao svoj naziv jer je pop diva još jednom pokazala neverovatnu energiju, snagu i entuzijazam na kojoj bi joj mogle pozavideti mnoge mlade koleginice.

U drugom bloku koncerta uz plesnu grupu Evolution, Neda je zapevala i numeru "Simply the best" nedvosmisleno pokazujući zašto je s pravom nazivaju - balkanskom Tinom Tarner.

Posebno dirljiv momenat je bio kada se pevačica prisetila svoje majke kojoj je i posvetila čitav koncert. Pevačica je sat vremena posle koncerta potpisivala CD-ove i slikala se sa fanovima iz čitavog regiona, a posebno zanimljiv dar je bio Nedin portret.

Maja Gašić

Autor