Balkanska granica: Miloš Biković na tajnom zadatku (foto)

Autor:

21.09.2017 14:30

Foto:

Foto:



Za popularnog glumca Miloša Bikovića nema predaha. Tek što priveo kraju snimanje ruske serije "Okriljeni", počeo je rad na novom projektu. Našoj publici svakako zanimljivijem.

Miloš Biković: Pravila zdravog života


Naime, radi se o srpsko-ruskom filmu "Balkanska granica" koji se bavi tajnom operacijom zauzimanja aerodroma na Kosovu 1999, čije snimanje je počelo u Srbiji, a prvi kadrovi su "pali" u etno selu Štitkovo.


U centru ove velike herojske igrano-dokumentarne drame je 600-kilometarski jurišni marš ruskog mirovnog bataljona iz Bosne na vojni aerodrom na Kosovu, i smela operacija zauzimanja važnog uporišta NATO-a od strane ruskih specijalnih jedinica. Tada je, za vreme NATO bombarodvanja Jugoslavije, Rusija prvi put posle "euforije perestrojke" shvatila da ima svoje interese, koje mora da brani. Patriotska drama "Balkanska granica" će prvi put otvoriti tajnovitu zavesu sudbonosne operacije, čiji detalji ostaju neotkriveni do danas.

Glumac je na svom isntagram profilu podelio nekoliko fotografija sa seta.


Pored Bikovića, u ovoj drami ruskog reditelja Andreja Volgina uloge tumače i Gojko Mitić, Aleksandar Radojičić, Ivan Mihailović, Milena Radulović, Anton Pampušni...

A post shared by ivanmihailovic (@ivanmihailovic) on Sep 18, 2017 at 11:37pm PDT

Maja Gašić

Autor