Anđelinin ultimatum: test na drogu pre viđanja s decom

Autor:

01.10.2016 20:16

Foto:

Foto:



Američki glumac Bred Pit moraće da obavi estove na drogu i alkohol kako bi mogao da vidi svoje šestoro dece, i to je deo privremenog dogovora sa suprugom Anđelinom Džoli, rekle su u subotu dve osobe upoznate s dogovorom para pred razvodom, a prenosi Fonet.

Privremeni dogovor, koji važi do 20. oktobra, prva je konkretna stvar koju je slavni par postigao u svađi nakon što je Džoli podnela zahtev za razvod 20. septembra.

Pozivajući se na "zdravlje porodice", glumica je tražila potpuno starateljstvo nad decom. Brojni strani mediji su pisali da se Pit nikako nije složio sa ovakvim zahtevom, smatrajući da Anđelina pokušava da ga u medijima predstavi kao lošeg oca koji ima probleme sa kontrolom besa i konzumiranjem marihuane i alkohola.

Bred sa roditeljima i decom - Medoksom, Paksom i Šajlo

Ipak, pedesetdvogodišnji Bred Pit i četrdesetjednogodišnja Anđelina Džoli su se saglasili da prođu individualno savetovanje, a Pit će u početku decu viđati u prisustvu terapeuta, tvrde izvori koji su želeli ostati anonimni.

Mediji ističu da od razdvajanja slavnog para, 15. septembra Pit nije video svoju decu.

Par Džoli-Pit se upoznao snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit", a u to vreme je Bred već pet godina bio u braku sa Dženifer Aniston.

Anđelina i Bred su bili u vezi punih 12 godina, od čega dve i zvanično u braku. Imaju šestoro dece, troje usvojenih  - Medoksa (15), Paksa (12) i Zaharu (11), i troje bioloških - Šajlo (10) i blizance Vivijen i Noksa (8).

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading