Ana Sakić: Odigrala sam najtežu ulogu u karijeri

Autor:

13.02.2017 22:40

Foto:

Foto:



Tumačeći lik Šveđanke Ingrid u seriji Radoša Bajića "Selo gori, a baba se češlja" glumica Ana Sakić stekla je popularnost u Srbiji. Međutim, ovde se talentovana Kruševljanka nije zaustavila. Spletom okolnosti našla se u Holivudu i postala jedna od malobrojnih glumica sa ovih prostora čiji je lik osvanuo na zvaničnom plakatu za film "Lice", u kom igra glavnu žensku ulogu - Bjuti zaraženu HIV-om. Kako će publika reagovati na ovu avanturu srpske glumice videćemo u junu, kad je planirana premijera u Americi, a pre toga, od 15. februara gledaćemo je i u "Biseru Bojane". Ana je glumačke sposobnosti pokazala i učešćem u "Srpskom filmu" Srđana Spasojevića, koji je izazvao burne reakcije domaće javnosti.

Mima Karadžić: Sa nestrpljenjem očekujemo povratak Milene Dravić glumi

- Koliko god da je ovaj film kod nas dočekan na nož, u inostranstvu je ostvario veliki uspeh i glumcima otvorio mnoga vrata - tvrdi Ana za Novosti. - Nisam očekivala takve reakcije, ali smo znali da neće biti prihvaćen kao svaki drugi.

Glumica je poručila i da je ovakvo umetničko delo potrebno Srbiji:

- Učešće u ovom projektu bilo je veoma inspirativno, jer sam odigrala jednu od najtežih rola u karijeri. Takođe, bilo mi je drago kad sam čula komentare ljudi da nisu znali da imaju glumca koji sve ovo može da uradi.

Bora Đorđević: Glumom lečim komplekse jer me nisu primili na Akademiju

Lepa Kruševljanka je nedavno otkrila sa kojim glumce joj je saradnja bila najdragocenija

– Imala sam sreću i čast da sarađujem sa bardovima poput Dragana Nikolića i Bate Živojinovića, mog glumačkog oca. Nikola Đuričko me je prvi naučio kako treba da se ponašam ispred kamere. Od Radoša Bajića sam, takođe, dobila mnogo saveta tokom rada na seriji “Selo gori”, gde sam učestvovala od prvog snimajućeg dana. Ovaj projekat pamtim po divnoj saradnji i sjajnoj ekipi.

Komentari. (0)

Loading