Aleksandra Radović: Svakoj majci je dete pokretač u životu

Autor:

19.02.2017 15:43

Foto:

Foto:



Otkako je postala majka pre skoro sedam godina, pop pevačica Aleksandra Radović je mnogo toga u životu podredila ćerki Nini.

Nevena Božović: Danas svako može da bude poznat, ja bih radije da budem priznata

Pop pevačica rekla je da se na mnoge poteze u životu odlučila upravo zbog Nine i zbog toga što je samohrana majka.

- Svakoj majci je dete pokretač u životu. Mislim da je Bog namestio tako da žena, kad postane majka, dobije neku nadljudsku snagu i uz Božiju pomoć može mnogo da završi, uradi, postigne. Nina je moj veliki pokretač i razlog zbog kog radim milion stvari. Da se nisam ostvarila kao majka, verovatno bih bila uskraćena za ogromnu količinu ljubavi koje dete pruža i koja pokreće da uradite i ono što niste mislili da možete - rekla je Aleksandra, prenosi pink.rs.

Tamara Grujić: Važno mi je da nekome promenimo život, a ne samo da završimo epizodu

Da je uvek bila okrenuta deci potvrđuje i činjenica da je na muzičkoj akademiji završila Odsek za muzičku pedagogiju. Uspešno već 11 godina vodi svoju školu pevanja i priznaje da bi se u budućnosti volela posvetiti samo tom poslu. A čemu pored pevanja uči decu, Aleksandra otkriva za klix.ba:

- Učim ih da je najvažniji obraz i da uvek treba da pođu od toga da li će se stideti zbog nečega što su uradili i da li će to moći pogledati za dve godine. Da li ćeš moći sebe da pogledaš u ogledalu na kraju ili početku. Učim ih da je taj teži put bolji put i ukazujem im na muke koje postoje u ovom poslu. Deca danas samo žele da budu poznata, čak je novac u drugom planu. Ja ih učim da to nije bitno i da im to što dođe posle uz ovaj posao neće ni prijati. Jer nikom normalnom ne prija slava - rekla je Radovićeva.

Кад @natalija.milosavljevic купи нови телефон и испробава камеру ххх пута ??❤️?

A post shared by Aleksandra Radovic (@alexandradovic) on Mar 6, 2016 at 12:00pm PST

S obzirom na to da ima mnogo obaveza priznaje da neki aspekt života uvek mora da trpi, jer čovek ne može svemu kvalitetno da se posveti.

-Maksimalno se trudim, i to su sada već krajnje granice mojih mogućnosti... kako bi sve postigla. Malo spavam, mnogo vremena provodim u putu, malo spavam u hotelima, a sve to kako bih što manje odsustvovala i kako bih se što pre vratila kući svom detetu - otkrila je.

Сутра је ново јутро, нова шанса да будемо бољи.. Лаку ноћ ❣ #sweetdreams

A post shared by Aleksandra Radovic (@alexandradovic) on Jun 3, 2016 at 2:13pm PDT

Privatno je, kaže, kao i svaka druga žena. Kada ne peva čita uz čaj, u tišini, bez muzike i televizije.

Aleksandra Radović o vezama i ljubavi: Majka sam i to se jedino računa

Podsetimo, Aleksandra se porodila krajem jula 2010. godine, a ćerku je dobila u vezi sa biznismenom Aleksandrom Zeremskim, kojeg je ostavila mesec i po dana nakon Nininog rođenja.

Komentari. (0)

Loading