Adam Levin i Behati Prinslu: Stigla još jedna devojčica neobičnog imena

Autor:

17.02.2018 16:34

Foto:

Foto:



Nekadašnji veliki zavodnik i nosilac titule "najseksi muškarca 2013. godine", frontmen benda "Maroon 5" i njegova prelepa supruga, mankenka Behati Prinslu dobili su još jednu devojčicu!

 Adam Levin postao tata

Radosne vesti par je podelio sa fanovima obavestivši ih da je njihova tročlana porodica postala bogatija za još jednog člana - devojčicu koju su nazvali Đo Grejs Levin.

Објава коју дели Adam Levine (@adamlevine) дана 14. Феб 2018. у 4:36 PST


Namibijska manekenka i članica "Viktorijinih anđela" i američki muzičar u septembru 2016. su dobili prvo dete, ćerkicu po imenu Dasti Rouz Levin.

Adam i Behati su se nakon prilično burne veze i čestih raskida, venčali 2014. Nekadašnji zavodnik koji je izlazio sa lepoticama poput Marije Šarapove, modela Dženin Habek, Nine Agdal i Ane V, glumica Arijel Vanderberg, Amande Seton i Anđele Beloti, skrasio se uz namibijsku lepoticu neobičnog imena.

Par je svega dva meseca po rođenju ćerke Dasti Rouz najavio da očekuje još jednu prinovu, a po svemu sudeći neće se zaustaviti na drugom detetu, jer kako su sami izjavili, žele veliku porodicu.

Објава коју дели Adam Levine (@adamlevine) дана 20. Јул 2015. у 11:16 PDT

Adam se 26. februara vraća dužnostima kao jedan od mentora u muzičkom takmičenju "The Voice", što je njegov prijatelj i kolega, kantri pevač Blejk Šelton objavio na svom tviter nalogu.

Ove sezone se Blejku, Ališi Kiz i Adamu pridružuje Keli Klarkson, koja će u crvenoj stolici zameniti pop zvezdu Majli Sajrus.

Maja Gašić

Autor