Teya Dora

Teya Dora je sinoć nastupila u 21:17h, naježićete se kada shvatite da to nije slučajnost, neverovatno

Autor:

08.05.2024 11:41

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Teya Dora oduševila nastupom, jedan detalj mnogi nisu primetili



Predstavnica Srbije Teya Dora maestralno se izborila za svoje mesto u finalu „Evrovizije“ 2024. koje se ove godine održava u Malmeu, 11. maja.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Spektakularnim nastupom mlada muzička zvezda osvojila je srca publike, međutim, jedan detalj zapao je za oko samo najvernijim fanovima.

Pročitajte Teya Dora u finalu Evrovizije, Srbija se bori za pobedu

Naime, na zvaničnim nalozima "Pesme Evrovizije" objavljena je tačna minutaža kad će ko nastupati, a Teya Dora nastupila je u 21:17 časova, što je pojedince inspirisalo da potraže simboliku u brojevima.

Jedan korisnik društvene mreže Iks istakao je da je zbir svih ovih brojeva 11, za koji je naša predstavnica ranije istakla da ima veoma važno značenje za nju. 

Pesma ”Ramonda” koju će Teya Dora pevati u subotu posvećena je Danu primirja u Prvom svetskom ratu, koji se obeležava 11. novembra i smatra se i Danom cveta ramonda.

Da sve bude zanimljivije, Teya Dora je i pesmu poslala na konkurs Javnog servisa baš u noći između 10. i 11. novembra, i to uveče tačno u 11 sati i 11 minuta.

Pročitajte Astrološkinja otkriva šta čeka Teya Doru na Evroviziji, datum rođenja igra važnu ulogu

- Toliko često vidim broj 11 : 11 da sam to počela i da slikam i telefon mi je sada prepun tih slika - otkrila je jednom prilikom Teya Dora za RTS Zvuk.

Podsećanja radi, Teya Dora je na "Beoviziji" nastupila pod rednim brojem 11, a finale za pesmu "Evrovizije" će se održati 11. maja. Potom je uočeno i da je spot za numeru „Ramonda“ objavila na Jutjubu tačno u 11:11.

Da li je ovo sudbina ili slučajnost, ostaje nam da vidimo. 

Komentari. (0)

Loading